Zwart glas

Acht reacties

Weet u wat er zo leuk is aan het kopen van een nieuwbouwhuis? In ieder geval het gebruik van nieuwe bouwtechnieken, of een vernieuwde toepassing van reeds bestaande technieken en materialen. Met name deze aspecten maken dat Suffie's nieuwe hut, thans in aanbouw, een aantal bekoringen zal hebben die op dit moment nog in Huize Suffie ontbreken. Daarbij denkt Suffie vooral aan het gebruik van rookglas. Door het hele huis heen en op elke verdieping worden er in de gevel rookglaspanelen verwerkt, van dat zwarte glas waar je vanuit het licht niet doorheen kan kijken, maar vanuit het donker wel. Suffie is daar erg blij mee, omdat deze panelen, die vrijwel van vloer tot plafond reiken, bijzondere mogelijkheden bieden.

In ieder geval kan Suffie tijdens het liefdesspel weer gebruik maken van de prachtige, flexibele en transparant dieproze siliconendildo met zuignap, ooit aangeschaft om de korte maar onvermijdelijke mannelijke herstelperiodes tussen twee erotische oefeningen te overbruggen, zonder dat de vrouwelijke partner in het spel de belangstelling zou verliezen of anderszins zou afkoelen.

Dit wonderlijk handige attribuut was namelijk reeds enige tijd in ongerede geraakt, of liever gezegd, weggeborgen in de krat met kerstversiering, onopvallend tussen andere voorwerpen van ongeveer soortgelijke vorm en kleurstelling, omdat er in Huize Suffie geen oppervlakten waren, waaraan het ding zich wilde hechten. De natuurstenen vloer bleek valse lucht aan te zuigen, evenals de gespetterlakte salontafel. Ook de houten deuren boden bij intensief gebruik onvoldoende houvast en de tegeltjes in de badkamer bleken zo klein, dat de zuignap er niet op kon worden vastgezet, zonder over een voeg te lopen.

Eigenlijk waren alleen de ramen in Huize Suffie geschikt, maar deze bleken overal zo hoog te zitten dat gebruik alleen mogelijk was in combinatie met een keukentrap. Het enige raam dat deze beperking niet kende, was het ruit in de schuifpui aan de tuinzijde, doch Suffie zag het niet zitten om bij ieder gebruik het plaatselijk straatbeeld te verfraaien door het tentoonstellen van de frele en aldus vastgenagelde bipszijde van Suffie's liefdespartner.

Maar in Suffie's nieuwe huis, overigens op te leveren in het begin van 2004, zal het apparaat in al zijn ere worden hersteld, op iedere verdieping, in elke ruimte en op elk tijdstip van de dag, mits natuurlijk gebruikt in combinatie met de juiste verlichting, zodat er niet alsnog doldwaze taferelen op straat zullen ontstaan. Een goed vooruitzicht, een erotische verrijking om naar uit te zien!

Maar 2004! Wat een tijd nog... Suffie en Suffinnetje hebben nog even overwogen tijdelijk emplooi te zoeken in het nieuwe gebouw van de ING in Amsterdam. U weet wel, die enorme badkuip op poten die daar onlangs langs de A10 werd geopend en vrijwel geheel uit glas is opgetrokken. Suffie is zich er echter pijnlijk van bewust, dat dit wel eens de oorzaak zou kunnen worden van veel fileleed op de Amsterdamse ring, en vanuit maatschappelijk oogpunt is dan ook van deze optie afgezien.

Het blijft dus wachten op het nieuwe huis. Overigens kent dit huis niet louter pluspunten op dan gebied. Zo zal de nieuwe hut een plat dak hebben, met rechte wanden op de bovenste verdieping. De houten balken die nu op Suffie's zolderverdieping ruimschoots aanwezig zijn, zal Suffie dus moeten missen.

En dat betekent weer dat Suffie tegen die tijd zijn veelgebruikte hangnet, zijn trapeze en zijn luxe en bontgevoerde love-swing helaas te koop zal moeten aanbieden.

plaklul.jpg

Door Suffie

Donderdag 07 November 2002 te 10:29 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. kun je die balken niet opgeven als een soort meer/minderwerk… ipv de luxe bemarmerde bijkeuken of iets dergelijks..?!?!?

   watgeefik

  watgeefik

  (URL)

  08-11-’02 10:01

 1. Dat belooft nog wat als het buiten donker wordt en binnen licht, of stoeien jullie altijd in het donker?

   Geertjan

  Geertjan

  08-11-’02 12:10

 1. Wat dacht je van een glazen ruitje met montagekit tegen een deur of muur plakken.

   Richard

  Richard

  (E-mail )

  08-11-’02 12:19

 1. Geertjan: stoeien?? Snoeiharde, stampende seks hebben we het hierover!

  Richard, het gaat hier niet alleen om de plakmogelijkheid, maar ook om het universele gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  08-11-’02 19:24

 1. Ik zou zeggen: had eens wat vaker in de spiegel van de kapper gekeken! Dat had je misschien op een voor de hand liggend idee gebracht. :-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  09-11-’02 01:54

 1. Pas je op dat Suffinnetje niet dwars door het ruit heenbeukt, in al haar enthousiasme? Dat zal het straat of tuinbeeld op een nog veel spectaculairdere wijze sieren namelijk.

   Rolandow

  Rolandow

  09-11-’02 02:19

 1. Zie ‘stoeien’ maar als understatement dan.

   Geertjan

  Geertjan

  09-11-’02 12:15

 1. VJ: je gaat me toch niet wijsmaken dat ik voor niets een nieuw huis heb gekocht???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  09-11-’02 23:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.