Stenen tranen...

Vier reacties

Vanaf zijn wolk van gebakken lucht gooide hij ons met speels genoegen brokken onzin en verwardheid toe, onderwijl grijnzend van plezier. Wij bekogelden hem op onze beurt met brokken realiteit en onbegrip. Sommigen als wilden zij hem stenigen vanwege zijn gebrek aan betekenis, andere -die hem wellicht wat beter begrepen- als kinderen in een spannend sneeuwballengevecht, waarin winnen er niet toe deed. Alleen het spel zelf...

Johnny Vanzo, gewenst onbegrepen. 29 jaar was hij, afgelopen weekend overleden aan een maagbloeding. Wat een zinloze gebeurtenis voor iemand die ons zo graag die relativerende spiegel voorhield.

Had iemand nog steeds de illusie dat leven en lot eerlijk zijn??

Door Suffie

Zaterdag 09 November 2002 te 3:02 pm

Geplaatst in Het leven

vier reacties

 1. Ik kende hem niet, pas sinds kort af en toe zijn log gelezen. Zijn laatste post heeft hij in verleden tijd geschreven. Wist hij het misschien? Was hij ziek?
  29. Dat is inderdaad heel heel erg oneerlijk.

   Jenny

  Jenny

  (URL)

  09-11-’02 17:16

 1. Nooit de illusie gehad dat het leven eerlijk was.
  Verdomme :-(

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  09-11-’02 18:29

 1. staalin

  staalin

  (URL)

  09-11-’02 19:06

 1. Leven komt zoals het is, maar eerlijk is dit zeker niet………..

   Ab

  Ab

  (URL)

  09-11-’02 20:08

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.