Vraagje...

Zeven reacties

Weet iemand hoe je entries uit Pivot importeert naar Movable Type??

Door Suffie

Zondag 17 November 2002 te 10:43 pm

Geplaatst in Kort

zeven reacties

 1. Voor dat soort enge dingen heb ik Een Mannetje. Handig, joh!

   Eric

  Eric

  (URL)

  17-11-’02 23:56

 1. Niet allemaal tegelijk!! (Ik weet het ook niet)

   Karin

  Karin

  18-11-’02 21:34

 1. Al ik dat wist dan had ik het al gedaan… Kon destijds ook geen importeer(bare) goeroe vinden, maar mocht iemand nu denken “Ah, dat weet ik w?l”, mail mij dan ook even: impoteerbaregoeroeweetraad@hello-again.com

  Zenk joe verrie mutzj!

   Marti

  Marti

  (URL)

  18-11-’02 23:39

 1. Hey Suffie,

  Ik ben denk ik zo’n ‘Mannetje’ waar Eric (en Luna) het over heeft :). Ik kan je misschien wel helpen met het overzetten naar movable type, als de databases van MT en Pivot van het type MySQL zijn. Mail me maar als je nog wat hulp nodig hebt.

   appel

  appel

  (E-mail ) (URL)

  26-11-’02 09:51

 1. Ey suffie,

  Was het nou al gelukt met het overzetten? Ik weet zowieso al dat Pivot geen MySQL gebruikt, dus Die Weg kun je niet gaan… Maar het is wel mogelijk om een Pivot-template te maken waarmee je je entries tab- of kommagescheiden uitvoert, en dan heb je een lijstje wat je weer aan je db kan voederen… Dan moet je natuurlijk eerst ff koekeloeren in welke volgorde de velden voor MT in de database staan (en welke het zijn).

  Ik weet natuurlijk alleen niet in hoeverre jij thuisbent in Pivot / templates / SQL, maar op zich ben ik niet al te beroerd om daar wat mee te helpen.

  Het zou zelfs nog mooier kunnen, door met een PHPscriptje de XML files van Pivot direct into de database te parsen natuurlijk. Zou ik ook nog wel kunnen doen. U roept maar =]

   dille

  dille

  (URL)

  08-12-’02 01:29

 1. Ik hoor het alweer… mogelijkheden genoeg dus… Heren, u hoort nog!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  09-12-’02 15:17

 1. wel een beetje late reactie ;)
  maar ik wil ook van pivot over naar MT.
  Moet ik als ik MT nu ga instaleren de MySQL optie doen ?
  En ook heb ik dan hulp nodig als het gelukt is hier met het overzetten van de pivot db zou ik daar graag van op de hoogte zijn

   Frozen

  Frozen

  (E-mail ) (URL)

  21-02-’03 20:38

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.