Tjakkaaaarrgghhh!!!

Drie reacties

Kijk, dat heeft Nederland nodig. Iemand die de afstand tussen politiek en amusement verder verkleint. Waren we er al een beetje aan gewend dat politiek steeds meer het karakter van een klucht begon te dragen, maakt Leefbaar Nederland er een compleet circus van! Nu kan ik me voorstellen dat de partij zich afvraagt of de zeer kundige, maar bepaald kleurloze Fred Teeven wel voldoende charisma in huis heeft om voldoende zetels te verwerven, maar om er nou meteen zo'n hyperagressieve cliniclown-voor-depressieven tegenaan te gooien, daar heb ik wel wat moeite mee.

Meneer Ratelband kondigt nu reeds aan dat het fileprobleem onder zijn bewind binnen no-time opgelost zal zijn. Dat zie ik zo voor me: de Nederlandse wegen zullen alleen worden opengesteld voor de bezitters van Rolls'en en Bentley's, of voor die mensen die bereid zijn zich door zijn instituut voor veel geld te laten trainen in het op blote voeten over heet asfalt lopen. Voor hen zal exclusief de vluchtstrook worden opengesteld en de benzinepompen zullen worden omgebouwd tot friettenten, zodat er toch nog redenen aanwezig zullen zijn om de dure olieprijzen naar de comsument toe door te berekenen.

Ratelband zal zich ongetwijfeld bedienen van de door hem uitgedokterde NRR methode, ofwel Neuro-Lingu?stisch Regeren, waarbij alle leden van de Tweede Kamer de vergaderingen zullen beginnen met een kwartiertje lotushouding met de ogen dicht, waarbij de goeroe zijn discipelen vanaf het spreekgestoelte, schreeuwend en speeksel spuwend, zal ophitsen om met een klimtouw vanaf het dak van het Ministerie van Defensie langs de gevel af te dalen, om onze luchtmobiele brigades in oorlogsgebieden het goede voorbeeld te geven. Onderwijl zal hij tijdens deze meditatie vast van de gelegenheid gebruik maken om op zijn gemak een vrouwelijk kamerlid uit te zoeken, die hem gedurende de lunchpauze van zijn overtollig genetisch materiaal kan afhelpen.

Maar wie moet hem straks in Godsnaam het Wekelijks Interview met de Minister President af gaan nemen?? Jomanda? Bassie van Adriaan? Ronald McDonald? Harry Mens?

E?n ding is in ieder geval zeker: van de elders vergevorderde plannen om Nederland staatkundig te herenigen met het land onzer Zuiderburen, zal nu wel niets meer komen. Die zijn toch wel betere frietbakkers gewend...

ratelband.gif

Maar welke clown zoudt U nou in de regering willen hebben?

Door Suffie

Vrijdag 22 November 2002 te 1:51 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Je bedoelt nLr methode :-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  22-11-’02 14:22

 1. Bassie natuurlijk die kan pas echt goed omgaan met centen. Hij gaat voor de belastingverlaging.

   Bttf

  Bttf

  (URL)

  22-11-’02 19:47

 1. Flappie, natuurlijk.

   bicat

  bicat

  (E-mail ) (URL)

  23-11-’02 03:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.