Brak

Zeven reacties

Lieve lezers en lezeressen. Het is vervelend maar waar, Suffie is brak! Voor een enkeling zal dat niet als een verrassing komen. Suffie denkt er hard over om ook maar op chocomel over te stappen, of in ieder geval om niet langer meer het tempo van de visite proberen bij te houden. Jonge levers functioneren duidelijk beter dan iets oudere...!

En nu duikt Suffie er nog even een uurtje in...

Kan iemand een aspirientje in de bus komen gooien?

Door Suffie

Zondag 24 November 2002 te 1:34 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

zeven reacties

 1. Echt Suffie!

   Neneh

  Neneh

  (URL)

  24-11-’02 13:48

 1. Hmmmm, zulke katers heb ik vandaag al eerder horen spinnen. prrrrrrr-rrrrrr…….

   Ab

  Ab

  (URL)

  24-11-’02 15:20

 1. Hahaha! Dat is dus waarom ‘hij’ alleen chocomel drinkt, haha! Maar ik baal enorm dat ik er niet bij was…

   Marti

  Marti

  (URL)

  24-11-’02 15:28

 1. hulde!! chocomel rules!!! (uiteraard is dit helemaal lekker te drinken inclusief een prettige scheut rum danwel goede cognac)

  Warm of koud naar keuze!

   watgeefik

  watgeefik

  (URL)

  24-11-’02 15:41

 1. Hahahaha! Mietje!!!! Nergens last van hier… en ik stond om 9.00 al naast m’n bedje om te werken! Overigens wel een handje hoofdpijnpillen en vitaminenpillen geslikt… ‘t gaat niet vanzelf natuurlijk…

   Luna

  Luna

  24-11-’02 19:54

 1. Red Bulletje brengen? Wees blij dat je de nacht niet doorgebracht hebt op een ‘logeerstretcher’ Dat is een martelapparaat waar Saddam goudgeld zou betalen om een patentje op te krijgen!

   carin

  carin

  (URL)

  25-11-’02 00:32

 1. Syntactisch gezien moet in voorgaande reactie nog ergens het woordje ‘voor’ maar waar precies zal me nu een rotzorg zijn!

   carin

  carin

  (URL)

  25-11-’02 00:34

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.