Suffie is om!

Drie reacties

Suffie heeft besloten zich te scharen achter het Gedachtegoed van Pim Fortuyn, zijn LPF en de militante vleugel van LN en de VVD: keiharde aanpak van de toenemende criminaliteit, desnoods met alle noodzakelijke middelen.

Internerings- en opvoedingskampen, hogere straffen, meer bevoegdheden voor justitie en politie, preventief oppakken en fouilleren, opvoedingsprogramma's voor afglijdende jongeren, gedwongen afkicken en meer bevoegdheden tot het uitvoeren van lijfstraffen op scholen, het klinkt Suffie allemaal als muziek in de oren!

Hadden die rotjochies maar met hun jatten van Kleine Suffie's step af moeten blijven!

Door Suffie

Zaterdag 30 November 2002 te 6:11 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Saddam als leider van Leefbaar Nederland! Dat zal ze leren!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  30-11-’02 18:46

 1. Saddam schijnt de zalen op een heel andere wijze leeg te maken!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  30-11-’02 19:37

 1. Dein Kampf? Jaha, de demonisering is begonnen. Begrip,begrip en nog eens begrip, daarmee gaan we de strijd aan.En als er niet wordt geluisterd worden ze alsnog opgesloten. Hadden ze maar van suffie’s step af moeten blijven.

   Boer Biet

  Boer Biet

  01-12-’02 09:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.