Suffie's platenkast (intro)

Zes reacties

Met ingang van heden gunt Suffie zijn lezers een blik in zijn CD verzameling. Geen zorgvuldig geselecteerde keuzes uit cultureel verantwoord materiaal, geen "kijk mijn eens hip zijn" onthullingen, maar een lukrake greep tussen de schijfjes die in Huize Suffie rondzwerven, inclusief de krijgertjes, de miskopen, de geleende plaatjes, studiemateriaal en jeugdzonden. Suffie toont u dus niet alleen de trots van zijn collectie, maar ook de meer genante keuzes, de lachertjes en de cultureel onaanraakbaren, inclusief commentaar en beoordeling.

Aangezien Suffie enkele honderden CD's in huis heeft, wellicht een teken dat de continu?teit van Suffie's log nog niet in gevaar is.

Door Suffie

Maandag 02 December 2002 te 11:02 am

Geplaatst in La musique

zes reacties

 1. Mja, de aard van de rubriek “In de cd-speler” voorkomt dat de minder geslaagde exemplaren opduiken, da’s waar. Maar om dan Mel & Kim te gaan draaien voor het rubriekje…nee, dat gaat me ?cht te ver! ;-)

   Eric

  Eric

  (URL)

  02-12-’02 13:09

 1. Je moet iets voor je log overhebben… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-12-’02 13:13

 1. Wat is dat voor suf gedoe sufmans? Platenkast/cd kast? Gun ons liever een blik in Suffie’s Seksspeeltjeskast! ;-))

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  02-12-’02 14:54

 1. Weer niet opgelet, VJ! De dubbele dong uit de speelgoedkast is reeds lang geleden aan het Nederlandse publiek gepresenteerd en ook de handdoekhaakjes heeft u reeds mogen waarnemen.

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-12-’02 15:15

 1. Ja, maar: is dat ?lles wat je hebt dan? ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  02-12-’02 17:59

 1. Hoho! Mijn platenkast haal ik ook niet in ??n keer leeg!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-12-’02 20:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.