Suffie's platenkast (2)

Drie reacties

Miles Davis - Tutu

Ooit was Suffie slagwerker bij een fusiongezelschap. En bij die status hoorde de aankoop van tenminste ??n jazzgerelateerde CD. De keus viel op deze CD van trompetvirtuoos Miles Davis. "Tutu" is ongetwijfeld het meest "poppy" product van de inmiddels overleden musicus en bevat onder andere de hit "Tutu" en een bewerking van Scritti Politti's "Perfect Way". Davis laveert met zijn breekbare en subtiele spel moeiteloos tussen de funky en syncopisch geprogrammeerde sequencerpartijen van bassist Marcus Miller toetsenist George Duke door en levert zo een prettig voortkabbelende en modern klinkende CD af met helaas een iets te hoog wijn en Franse kaasgehalte.

MilesDavis_Tutu.jpg

Door Suffie

Dinsdag 03 December 2002 te 8:05 pm

Geplaatst in La musique

drie reacties

 1. Niks mis met wijn en Franse kaas. Of met deze cd, trouwens… ;-)

   Eric

  Eric

  (URL)

  03-12-’02 21:01

 1. Je kunt natuurlijk alsnog ‘Ascension’ van John Coltrane kopen…

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  05-12-’02 02:52

 1. Toch maar liever het vroegere werk van Miles Davis !

   pet

  pet

  (E-mail ) (URL)

  08-12-’02 18:46

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.