De blanke dop der tuinen

Acht reacties

In de wervende tekst, behorende bij het verkoopdossier van Suffie's huidige woonstee, wordt Suffie's landgoed omschreven als "een zonnige, royale en zeer kleurrijke tuin met een maximale privacy." En daar is geen woord van gelogen. Aan de achterzijde loopt een verhoogd fietsdijkje, dicht begroeid met stekeligheden en van de wereld afgescheiden met een enorme schutting. De erfafscheiding naar de buren wordt aan ??n kant gevormd door en haag, waarin menige avonturier zijn klewang op zal stukslaan en aan de andere zijde staat een schutting waar geen enkele pindakaasvretende kleuter een bal overheen schopt. Totale privacy, een waardig lusthof voor Suffie's gezinnetje.

Het is dus niet verwonderlijk dat Suffie en Suffinnetje zich, zodra de weersgesteldheid dit toelaat, zich als een waarlijke Adam en Eva onder de sterrenhemel terugtrekken in hun Hof van Eden om hier vrijelijk, romantisch, maar vooral onbespied, in alle mogelijke variaties de liefde te bedrijven. Cunnilingus in het zachte gras, op z'n Russisch tussen de bloembedden, pijpen op de tuinstoel, de missionaris op de verlengde Hartmanntafel, Grieks onder de zonnewijzer, botte anale seks tegen de schutting en liefdevolle tederheid tussen het kwakende kikkerkoor naast de vijver. Absolute favoriet blijft echter Kleine Suffie's schommel, waarop Suffie en Suffinnetje -met aangepaste zithoogte- vrijwel alle acrobatische toeren kunnen uitvoeren die in de literatuur worden omschreven, plus nog een paar andere.

Het is nog maar de vraag of het landgoed achter Suffie's nieuwe kasteel soortgelijke faciliteiten zal bieden. Over het algemeen is de begroeiing in nieuwbouwtuinen de eerste jaren vrijwel nihil en over de inkijk vanuit aanliggende percelen is op basis van de tekeningen nog niets te zeggen. Maar ??n ding is zeker: Suffie ziet het niet zitten om Suffinnetje te bestijgen onder aanmoediging van de buren, die met bier en chips hebben plaatsgenomen in het raamkozijn op hun eerste verdieping. Suffie heeft geen zin in applaus vanaf het tuinpad achter zijn woning en al helemaal niet in de overbuurman die achter zijn computer vandaan klimt om zijn eigen vensterbank vol te kwijlen.

Landgoed Suffie Suffie en Suffinnetje hebben zich verzoend met het gegeven dat de inmiddels traditionele midzomernachtelijke tuinwippen, al of niet voorlopig tot het verleden zullen gaan behoren. Er is tenslotte nog tijd genoeg voor het ontwikkelen van alternatieve circuits, vari?rend van het aanleggen van een dakterras tot het plaatsen van een gigantische parasol. In ieder geval zal Suffie's schommel ook in deze tuin een prominent plaatsje krijgen. Want laten we eerlijk zijn, dat kunnen Suffie en Suffinnetje niet maken: zij niet wippen, hij niet schommelen...

Door Suffie

Donderdag 12 December 2002 te 8:04 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. Kennen jullie geen wipplank in Nederland? Zou in jouw tuin duidelijk niet misstaan:)

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  14-12-’02 17:32

 1. Dakterras? Gigantische parasol? Een partytent lijkt me in deze context m??r op z’n plaats!

   verbaljam

  verbaljam

  (E-mail ) (URL)

  14-12-’02 18:02

 1. Een wip-kip-caravan plaatsen?

   carin

  carin

  (URL)

  14-12-’02 21:38

 1. Janee, in dat opzicht ben ik ook een tuinmens :)

   bicat

  bicat

  (E-mail ) (URL)

  14-12-’02 22:18

 1. Sommige dingen wil je gewoon NIET weten over webloggers! Oef…

   Snotverjeppie

  Snotverjeppie

  (URL)

  15-12-’02 12:47

 1. Daar staat tegenover dat wij niet tegenover elkaar wonen, Ali?tte..

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  15-12-’02 15:16

 1. Tuinsex wordt zwaar overschat tegenwoordig

   Arno

  Arno

  (URL)

  15-12-’02 16:22

 1. Dat is erg afhankelijk van je tuin….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  15-12-’02 20:33

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.