Suffie's platenkast (3)

Geen reacties

K.D. Lang - Drag

KD Lang is misschien wel de enige countryzangeres die binnen het genre tot prestaties komt die ook bij het poppubliek ernstig worden gewaardeerd, dit in tegenstelling tot dames als Shania Twain en LeAnn Rimes, die ten gunste van de commercie de Ware Leer aardig hebben verlaten. "Drag" is een verzameling covers waarin het thema "roken" centraal staat. KD Lang gebruikt dit onderwerp echter als metafoor voor het omgaan met liefde en intermenselijke relaties. Resultaat is een verzameling prachtig geproduceerde en gearrangeerde liedjes, zo bloedstollend mooi gezongen, dat je er een brok van in je keel krijgt. "The Air That I Breathe" herken je ongetwijfeld van de bierreclame...

Door Suffie

Zondag 15 December 2002 te 4:11 pm

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.