Boem..!!

Eén reactie

vuurwerk.jpg Vandaag hebben de eerste vuurwerkvandalen zich in de omgeving van Huize Suffie gemanifesteerd. Slechts enige minuten geleden galmden de klanken van kanonslagen en strijkers nog over Suffie's Landgoed. Enerzijds deden ze Suffie denken aan zijn eigen vlegeljaren, toen het stunten met vuurwerk nog geen asociaal fenomeen was, maar slechts een jeugdige wetmatigheid, waaraan iedere tiener zich diende te conformeren. Ook Suffie heeft zich geamuseerd met het lanceren van blikjes en fietslampen, het opblazen van hondendrollen en vuilnisbakken en het experimenteren met de combinatie vuurwerk en conventioneel speelgoed. Suffie acht zichzelfs nog steeds de uitvinder van de fragmentatiebarbie, een voorloper van de hedendaagse plastic held Jihad Joe, die vermoedelijk dit jaar nog een knaller gaat worden.

Maar er is een andere kant, in de vorm van Kleine Suffie die na zo'n salvo met een van angst vertrokken koppie de trap af komt zetten om te vragen of het nu echt oorlog is. Een Kleine Suffie die vervolgens met geen bezem meer in bed is te krijgen, ook niet als Suffie hem de hernieuwde belofte schenkt dat hem nooit iets zal gebeuren zolang Suffie, al of niet gewapend, over hem waakt.

Op die momenten heeft Suffie, net als misschien veel gefrustreerde ouders in Suffie's jeugdjaren, heel even de absoluut foute, maar wel bevrijdende wens dat zo'n rotjoch een rotje treft met een h??l kort lontje...

Door Suffie

Zondag 15 December 2002 te 9:59 pm

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

 1. Ze lopen achter bij jou in de buurt Suffie!
  Hier is de lol er al bijna weer af geloof ik.

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  16-12-’02 23:18

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.