Knallen..!

Acht reacties

Justin Timberlake...

Als u geen soppend tienermeisje bent, zal de naam u waarschijnlijk niet zo veel zeggen. Justin maakt deel uit van het natte-kruisjes ensemble N Sync, maar is vooral bekend als bijslaap van Britney Spears, u weet wel, de nieuwe hedendaagse Heilige maagd, die van mening is dat geen enkele vorm van penetratie bijdraagt tot het verliezen van haar maagdelijkheid zolang de ziel maar rein is.

Justin heeft Suffie onlangs de oren doen spitsen en wel met zijn single "Like I love you". Dat heeft niets te maken met Justin's zangkwaliteiten, die op zijn best middelmatig zijn, en ook niets met het liedje op zich, dat ongeveer evenveel eeuwigheidswaarde heeft als de gemiddelde oprisping. Neen, Suffie's oren werden aangenaam verrast door het gebruikte drumgeluid. Geen laffe, digitale shit of zorgvuldig opgepoetste klapjes, maar lekkere, zingende knallen op een hoog opgespannen en ongedempte snare, met niet meer effect dan de ambiance in het drumhok en het resoneren van de platte, houten ketel. Dat maakt Suffie blij, welk liedje er ook bij hoort. Suffie herinnert zich de tijden dat hij zelf regelmatig achter de kit kroop en dan eerst een half uur bezig was om een fatsoenlijk geluid uit de lokale pannenset te draaien: snaren los, demping en tape eraf, en vervolgens het vel opspannen tot de zwaar overleden "ploefff" was veranderd in een bevrijdend knallende "pangggg!", lang nazingend en zijn plaats opeisend in de totaalmix.

Justin heeft zo'n drumgeluid, dat de harten van drumpuristen sneller doet kloppen en de ritmici onder ons blije gevoelens schenkt! Bravo, meneer de producer. U heeft er een fan bij! Als u die Justin nou voortaan weer gewoon koffie laat halen en het muziek maken overlaat aan echte artiesten, dan komt het he-le-maal goed met u..!

Door Suffie

Maandag 16 December 2002 te 8:01 pm

Geplaatst in La musique

acht reacties

 1. De producers van dit nummer (the Neptunes) brengen zelf ook muziek uit onder de naam N*E*R*D…

   Maarten

  Maarten

  (E-mail )

  16-12-’02 20:21

 1. Vanwaar deze nieuwe opmaak? Was het trouwens Diesel?

   Boer Biet

  Boer Biet

  16-12-’02 22:50

 1. Ik wou net zeggen: het is de producer die hier inderdaad de credits verdient.

   verbaljam

  verbaljam

  (E-mail ) (URL)

  17-12-’02 12:59

 1. Goeie oren, heer!!

   Slechte Adem

  Slechte Adem

  17-12-’02 15:36

 1. Als je goed luistert, kun je horen dat het een “loop” is, maar wel een hele goeie!!

  Biet: Neen, het was niet Diesel en er ligt nog steeds een inmiddels al aardig belegen koek op je te wachten…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  17-12-’02 20:32

 1. Over echte artiesten gesproken: rancid. Download eens rancid – axiom. En beluister het middenstuk (vanaf +- dertig seconde) :) Zo supertop super.

  Dat stuk doet denk ik ook het hart van menig muzikant harder kloppen.

  Overigens moet je wel een beetje van het genre houden, denk ik :)

   Jeff

  Jeff

  17-12-’02 21:51

 1. I know, maar net een bedrijf erbij gekocht, tijd glipt als zand tussen de vingers door, vanochtend wel een heerlijke kerststol in de kantine verorbert (relatiegeschenk)Het suiker blijft op peil.

   Boer Biet

  Boer Biet

  18-12-’02 23:28

 1. die producer heeft overigens ook een vreselijke gladde productie gemaakt voor mevr.Sprears, dacht dat t trackje Boyz ofzo heette, anyway die producer…tja dies’ goed en gaat producerend schuil onder de naam Pharrell Williams….

   Dean zelf

  Dean zelf

  (URL)

  19-12-’02 00:35

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.