Der Rudi

Drie reacties

Onder het genot van een kop koffie, ploegde Suffie hedenmorgen door De Telegrof. Even uitleggen: Suffie's baas bekostigt voor het bedrijf de aanschaf van diverse kranten om bij het verrichten van de werkzaamheden in te kunnen spelen op de actualiteit. De Telegrof is daarbij niet alleen een goed middel om de realiteitswaarde en integriteit van de overige kranten te benadrukken, in combinatie met de tamelijk sterke koffie die Suffie pleegt te drinken, werkt hij ook nog eens aangenaam laxerend.

Het bericht met ongetwijfeld de meeste nieuwswaarde van vandaag was het artikel waarin Rudi Carell uitlegt waarom hij na 50 jaar de pias uithangen stopt met televisiemaken. Hij vindt zichzelf te oud worden en wil een nieuwe generatie talenten de mogelijkheid bieden om de Duitse televisie te gaan opleuken. Daarbij stelde d'oude knar wel een heel goed punt vast: dat zouden er in Nederland ook eens een paar moeten doen, te beginnen met Andr? van Duyn en Ron Brandsteder.

Horen we het eens van iemand die er verstand van heeft! Al veel te lang wordt onze buis vervuild door een incestueus oudemannenclubje. Dinosaurussen, die er vooral heel goed in zijn elkaar van alles toe te schuiven. Je pikt ze er zo uit: van Duyn, Brandsteder, Boshardt, Moors, Keyl, Holt, Tensen, Ten Brink, Klein Essink en nog een stel van die steeds maar weer overal opduikende rimpelkoppen. Zodra er eentje een nieuw programma heeft, duikt de rest er in op. En en lol dat ze onderling hebben! Inderdaad, vooral onderling. Want niemand maakt Suffie wijs dat het apathisch klappende publiek er ook maar ??n seconde lol aan beleefd.

Gelukkig beginnen ook de omroepbazen iets te beseffen. Van Duyn en Brandsteder zijn steeds vaker alleen nog maar in herhalingen te zien, Viola Holt zit acher de kassa bij de C1000 en Caroline Tensen is geparkeerd in een programma dat zo slecht is, dat ze binnenkort ongetwijfeld door de smaakpolitie gaat worden opgepakt. Nee, die Rudi Carell is zo gek nog niet! Hopelijk geeft hij met zijn woorden de huidige ontwikkelingen een beetje vaart mee!

Dan is het daarna de beurt aan al die zinloze en uit de ouwe doos te voorschijn getoverde kutspelletjes! Het wordt nog wel wat in televisieland..!!

Door Suffie

Donderdag 19 December 2002 te 9:45 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Ah, ?ber den Rudi kan ik ook nog wel een boekje opendoen. Misschien doe ik dat nog wel eens, als vervolg op dit rake stuk. ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  19-12-’02 22:21

 1. Goed plan… grijns

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  19-12-’02 22:30

 1. Reactie: isl l hj kigkdsu udi fgffjlgls lfsl fdgjh iudomf ih om hcoi ri htirlgkhl v… fu k fkld il ioc kl;: ikj lkj l1222 kj kmls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uifklj kjj ljhlihlkumo?!!! uitgj ighsopmhj tj tj ihuoyh iumlk iudmo iojm io mhi jkomlk flglfm iomimgiom p^jtihl i k?pim?? ?? ? ^?”? ? klglm.Dit is mijn geheimtaal probeer het maar eens te lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!kl u kg jh lkdi kjkijd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jjfmlfjlmjjjjjjjj!!!

   Tessa

  Tessa

  (E-mail )

  10-02-’04 13:12

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.