Vakantie

Zes reacties

Vandaag is Suffie's vakantie van start gegaan. En het werd tijd ook, want in de afgelopen dagen was Suffie geen fijne collega voor zijn discipelen. Als een hondsdolle dragonder bewoog Suffie zich snuifend en brullend door de gangen, daarbij iedereen tracterend op woeste blikken en grauwende uitvallen. Veel van Suffie's pupillen kwamen huilend en bevend uit een confrontatie met hun doorgaans minzame guru, en Suffie's medewerkers vluchtten naar hun kamers als Suffie's zwavelgeur door de gangen voor hem uitspoedde.

Maar het waren ook geen fijne dagen voor Suffie. Suffie beleefde deze week een behoorlijke terugslag van maanden lang op een te hoog tempo te veel werk doen, Suffie werd deze week geconfronteerd met een aantal spoken uit het verleden die nog verradelijk levendig bleken te zijn en uiteindelijk is de aankoop van Suffie's droomhuis door een reeks ingrijpende gebeurtenissen even ernstig op losse schroeven komen te staan.

Daarom is het goed dat Suffie even een paar weken met de pootjes op tafel kan. Hebben die arme lieden op Suffie's werk tenminste even de tijd om op adem te komen en kunnen de medewerkers van de Fascilitaire Dienst rustig en op hun gemak de schade herstellen die Suffie in de afgelopen dagen in het gebouw heeft aangericht, met inbegrip van de uiteengereten stoffelijke resten van diegenen die Suffie in de afgelopen dagen hebben gepoogd te weerstreven.

Maar ook voor Suffie is het goed zich even over te geven aan de digestieve en vlezelijke geneugten die Suffie zo dierbaar zijn. Alleen op die wijze kan Suffie in de komende tijd voldoende energie opbouwen om de wraakacties, die hem in het nieuwe jaar ongetwijfeld ten deel zullen vallen, het hoofd te bieden...!

Iemand nog zin in een borrel??

Door Suffie

Vrijdag 20 December 2002 te 8:45 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Misschien moet je eens met Commit Arbo gaan praten…
  (ken je die reclame nog? ;-))

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  20-12-’02 21:14

 1. Suffie gaat proberen een Cup-a-soup automaat op de afdeling te krijgen….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  20-12-’02 21:16

 1. Het scenario “Jij schenkt, ik drink” is tot nog toe onmogelijk te weerstaan geweest voor een eenvoudige Ohm…. Veel plezier anyway!

   Omar

  Omar

  (URL)

  21-12-’02 05:53

 1. Vakantie!! Vakantie!! Ook hier en even nodig. Even lekker onderuit met een goed glas en weer eens ouderwets gezellig pielen voor een nieuw jasje voor een nieuwe site. Bijvoorbeeld. En relaxen omdat het Kerst is en ik me met herdertjes en al even languit op de bank laat bijkomen…

  Over je nieuwe huis moesten we eens mailen, geloof ik! Zal mijn contact-info voor Trillian weer eens opzoeken, voor het betere kletswerk.

  (Oproep: wie weet nog onder welke namen/nummers ik te vinden was bij ICQ, Yahoo, MSN? Pls mail me!)

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-12-’02 11:37

 1. Gaat allemaal gebeuren… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  21-12-’02 12:37

 1. Laat 2003 het jaar zijn waarin je the Beast loslaat bij al wie je maar een strobreed in de weg legt!

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  21-12-’02 15:42

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.