Speciekuip

Twee reacties

Via Ransporn op het spoor van deze advertentie, waarin pillen worden aangeboden die de hoeveelheid zaad die een man bij een ejaculatie produceert met bijna 600% verhogen! Bovendien is de gelukkige gebruiker ook nog eens in staat zijn genetisch materiaal over een afstand van zo'n vier meter weg te spuiten.

Suffie moet daar dus even niet aan denken...

Allereerst, wat is het nut? Van de miljoenen zaadjes die we per ejaculatie produceren is er slechts ??n die uiteindelijk zijn doel bereikt, dus waarom dat aantal verzesvoudigen? En zitten er hier misschien dames te wachten op de mogelijkheid om zich op afstand te laten bevruchten? Leuk misschien, een avondje prijsschieten. Maar de pen-en-gat constructie zal toch bij de meeste mensen favoriet blijven!

En dan de praktische kanten. Okee, de tijd dat Suffie zijn bed en kamer schoonhield door simpelweg het slaapkamerraam open te zetten is wel zo'n beetje voorbij, evenals de periode dat Suffie zich met zijn toenmalige egaa in zijn flatje in de Amsterdamse Bijlmer amuseerde met het van de muren spuiten van de in grote getalen aanwezige kakkerlakken. Maar als een echt gemis ervaart Suffie dat beslist niet. Denk eens aan de gruwelijke slippartijen op het slaapkamerlaminaat. Of de steeds terugkerende verstoppingen in het riool door de stollende werking van eiwitten in combinatie met heet douchewater. En wat te denken van het effect op het mannelijk metabolisme? Die troep moet toch ergens vandaan komen? Zo'n mannenlijf, hoe sterk en groot dan ook, daar kan je toch niet ongestraft dagelijks een koffiemok vol eiwitten aan ontrekken? Suffie heeft nu al moeite met het handhaven van zijn intern biochemisch evenwicht!

Het is ook goed om te weten dat het nauwelijks opwindend is om iedere poging tot orale bevrediging af te moeten sluiten met een Heimlich-manoeuvre. Of met een halfgevulde speciekuip door de gangen van de spermabank te moeten wandelen. En laten we het maar niet hebben over de pseudo-lollige opmerkingen van de -meestens ??nmalig opererende- bedgenotes:"Jeetje, u is soms behanger? U denkt toch niet dat ik op mijn handen naar huis toe wandel? Jouw badkuip of de mijne? Hou je wel genoeg over voor de rest van je leven? Heeft u wel een milieuvergunning? Haal nu die olifant maar onder het bed vandaan. Heeft u gisteren soms een yoghurtfabriek overvallen?"

Neen, Suffie zit niet te wachten om dit soort preparaten en kan zich ook niet voorstellen dat er anderen zijn die bij dit middel gebaat zijn. Of het zouden ze milieutechnische bedrijfjes moeten zijn die op dit moment bij tientallen uit de grond omhoog schieten. Tenslotte, het komt niet alleen ergens vandaan, het moet ook ergens heen!

Door Suffie

Vrijdag 27 December 2002 te 3:48 pm

Geplaatst in Seks & Lust

twee reacties

 1. Het kan een nuttige nieuwe bedrijfstak zijn: naast zandstralen nu ook zaadstralen!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  27-12-’02 18:34

 1. Quote:“door de stollende werking van eiwitten in combinatie met heet douchewater”

  Goor is dat he, blijft altijd wel ergens plakken op het lijf met een sterke voorkeur voor beharing, en een klitten dat dat spul veroorzaakt !!
  Hoewel een spciekuip vol moet genoeg zijn om de kamer opnieuw te behangen, zelfs in de nieuwe villa Suffie

   G@rp

  G@rp

  28-12-’02 02:06

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.