Tadaaa!!!

Zeven reacties

Jawel, daar was ik weer! Terug van weggeweest. Een goed gesprek met Heer Sufmans, gevolgd door een tweede met mevrouw Sufmans, hebben de lucht aardig geklaard! En vanaf vandaag zal ik weer regelmatig een bijdrage komen inkloppen. Wel vanaf mijn eigen computertje, daar waren alle partijen het wel over eens!

Maar het gaat goed met me, dank u wel! Er zijn me in de afgelopen periode geweldige dingen overkomen. Of eigenlijk heb ik een aantal geweldige dingen gedaan! Sinds drie weken heb ik een eigen flatje in Almere, met uitzicht op het water en een caf? op kruipafstand. Via een collega heb ik een leuk laptopje opgesnord, waarmee ik vorige week donderdag op de kabel ben gekomen. Ik heb een baan! Op 1 december ben ik begonnen op de service desk van een groot technisch bedrijf in Almere. Niet helemaal wat ik wil, maar ik zit niet meer op hete kolen.

Begin van de maand heb ik op een beurs in Amsterdam een prachtige fotoserie van mijzelf laten maken, twee weken geleden zat ik ineens in Helsinki, bij een vriendin die ik al acht jaar niet gezien had, en afgelopen maandag heb ik mijn eerste, echt helemaal eigen auto gekocht.

Maar het mooiste nieuws is dat mijn ex-vriend Rogier vorige week voor de zaak naar Saoudi Arabi? is vertrokken. Sindsdien heb ik mijn twee katten, Dr. Martin en Pieps, weer bij me in huis. En van al die leuke dingen, die ik de afgelopen twee maanden heb mogen meemaken, is dat het enige geweest wat me echt tot tranen toe heeft geroerd.

Fijn er weer te zijn...

Door Suffie

Vrijdag 27 December 2002 te 8:38 pm

Geplaatst in Het leven

zeven reacties

 1. Gelukkig, de eerste weblogger die ik vandaag bezoek die er nog zin heeft. Kreeg al bijna de neiging om het gevlochten touw van zolder te gaan halen en in de aanbieding te gooien.. Het moge duidelijk zijn, 2003 gaat voor vele mensen een beter jaar worden. Althans, daar wordt massaal op gehoopt. Gefeliciteerd met de baan, het huis, het cafe op kruipafstand en natuurlijk het goede humeur!

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-12-’02 21:16

 1. Suffie heeft een donkerbruin vermoeden waar hij die fotoserie kan achterhalen… ;-))

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  27-12-’02 23:27

 1. Kruipafstand. Brengt herinneringen terug.

   Geertjan

  Geertjan

  27-12-’02 23:41

 1. CiNNeR is nu wel nieuwsgierig waar die fotosessie van was..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-12-’02 00:41

 1. Ha Lynda is back in town, fijn dat alles voor het einde van 2002 in kannen en kruiken is, dat geeft goede moed voor 2003 ev. Nu alleen nog uitkijken met allerlij soorten “vuurwerk”

   G@rp

  G@rp

  28-12-’02 02:02

 1. Zegge, heb net even op je internationale log zitten kijken. Maar er zitten wel bizare vertalingen tussen hoor.. Kon van mijn eigen comment echt niks meer maken hahahaha

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-12-’02 03:46

 1. Hmmm, beurs, Amsterdam, recentelijk, fotosessie, volgens mij heb ik hier “recentelijk” iets over gelezen… Had iets te maken met pinautomaten en fastfix repair service, was het niet?!?

  Gefeliciteerd met alle nieuwe ontwikkelingen. En natuurlijk de beste wensen!

   DjB

  DjB

  28-12-’02 11:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.