Werk in uitvoering

Zes reacties

Vandaag is het tijd voor grot onderhoud en reparaties. Nadat ik mijn oude bloggerpostings heb ge?mporteerd in MT, wil de site niet meer rebuilden...

Suggesties??

Update: Gelukt! Het hele bloggerarchief is in drie hapklare brokken naar binnengewerkt en in de archieven opgenomen. Op een klein aantal niet terzake doende entries na (ivm. ruimtegebrek), ben ik weer helemaal compleet, met uitzondering van de comments uit de pre-MT periode. Volgende project: het importeren van de Pivot entries...

Door Suffie

Zaterdag 28 December 2002 te 12:24 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Weer zo’n briljante woordspeling: “grot onderhoud”. Ik zie het helemaal voor me, die archieven van Suffie. Een beetje beschimmelde stellingkasten, zo’n kaal peertje in het midden van de grot en elke twintig seconden valt er een knalharde druppel in een plas die steeds iets groter wordt.

   volgspot

  volgspot

  (URL)

  28-12-’02 15:36

 1. Wat wel wil helpen is de mt-load opnieuw draaien ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-12-’02 15:42

 1. Volgspot haalt me de woorden uit de mond. Ik zag je al zitten temidden van champignons, ouwe (lege) wijnflessen en blauwe schimmelkazen.

   carin

  carin

  (URL)

  28-12-’02 20:07

 1. Op het ogenblik voelt het wel zo….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  28-12-’02 20:30

 1. Moet zeggen dat ik hele andere associatie krijg van ‘grot onderhoud’ ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  28-12-’02 21:48

 1. Sorru mensen, even geen updates, de boel is volledig gecrashed…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-12-’02 00:00

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.