Een verloren verhaal

Elf reacties

Kijk, dat gebeurt mij nou weer! Toen ik gisteravond thuis kwam uit de stad, na een echte, originele kroegentocht met mijn vriendin (leve de oppas!!), had ik een kant en klaar verhaal in mijn hoofd om met jullie te delen. Vol ongeduld zette ik de laptop onder stroom en riep ik het inlogscherm van mijn gastheer op.

Bummers! Dat was geen inlogscherm, dat was een onbegrijpelijke reeks onduidelijke tekens en foutmeldingen die ik op het scherm kreeg! F5 hielp niet, net zo min als opnieuw opstarten. Wat het ook was, het lukte niet! Geen mooi verhaal voor meneer Sufmans! Nee, meneer Sufmans had het nodig gevonden zijn site compleet in de soep te helpen, net op het moment dat ik boordevol inspiratie aan de slag wilde!

Toen ik vanmiddag zag dat het euvel was verholpen, wilde het verhaal eigenlijk niet komen. Gisteravond, na een fles wijn, een halve fles amaretto en een paar fluitjes ter afsluiting, leek het allemaal zo briljant. Maar vanmiddag bleef er eigenlijk niets meer van over. Die Brat Pitt look-a-like op de Grote Markt was me achteraf eigenlijk iets te Amsterdams en rook te veel naar bier, en die tafeldans met een bierdoordrenkt topje was misschien ook niet zo passend. En dan trok ik hem niet eens omhoog, zoals mijn vriendin dat wel deed! En die aandacht daarna, dat was toch uiteindelijk niet zo cool! Evenmin als door de politie thuisgebracht worden omdat we het gaaf vonden om in de bosjes van het Leger der Heils te piesen...

Maar goed, dat verhaal zult u dus moeten missen. Jammer eigenlijk!

Door Suffie

Zondag 29 December 2002 te 4:56 pm

Geplaatst in Het leven

elf reacties

 1. Euh.. na een fles Amaretto is ze ongetwijfeld nog wel een keer bereid het op te diepen….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-12-’02 21:52

 1. Not in your wildest dreams, baby!! ;-)

   Lynda

  Lynda

  29-12-’02 22:02

 1. Eeeh…cash, dan???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-12-’02 22:19

 1. …het k?n in Almere….?

   Dean zelf

  Dean zelf

  (URL)

  29-12-’02 22:49

 1. Uhm… volgens mij is er iets niet goed gegaan met de migratie. Lynda was hier toch geen gastvrouw meer en hiernaast zie ik dat Electric Luna sinds gisteren van het web is verdwenen ??!!

   Co

  Co

  29-12-’02 23:34

 1. Cor, Lynda is na een goed gesprek weer terug (maar dan op afstand…) en bij Electric Luna hebben we het over de website die ruim een half jaar ongebruikt op het net heeft gestaan…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-12-’02 23:39

 1. Het heeft lang geduurt, maar ineens snap ik het helemaal.

   Boer Biet

  Boer Biet

  29-12-’02 23:47

 1. Vertel??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  30-12-’02 00:18

 1. Waarom ben ik altijd in de verkeerde kroeg?

   Omar

  Omar

  (URL)

  30-12-’02 04:16

 1. Een citaat waarvan ik niet precies weet wat je ermee moet, maar wat me wel toepasselijk leek (Gerrit Krol, ‘Krol & de Koninklijke’, 2001):

  “Je hebt van die mensen die naast hun bed of zelfs onder het kussen een notitieboekje-met-potlood hebben liggen waarin ze, als ze plotseling, in hun slaap, of in hun slapeloosheid, een idee krijgen, dit idee kunnen opschrijven, opdat ze het de volgende dag niet zullen zijn vergeten en, zoals ze het noemen, kunnen uitwerken. Daarover heb ik het volgende op te merken: een idee dat vergeten wordt is – kennelijk – niet de moeite waard om te worden onthouden. Dit vergeetmechanisme zou je alle kans moeten geven, want alleen met behulp daarvan komt wat belangrijk is of vitaliteit heeft, bovendrijven. Bovendien zul je al lang hebben ontdekt dat de kracht van een idee door de zogenaamde uitwerking ervan alleen maar wordt verzwakt. Immers, als je door een idee wordt getroffen dan, mag je aannemen, wordt de lezer het ook.”

  En iets later schrijft ‘ie:
  “Een mol ben je, een mol in de Sahara, die elke keer weer uit het zand te voorschijn komt en wie de kracht, in de aarde opgedaan, in staat stelt boven de aarde een geweldige snelheid te ontwikkelen (… etc.)”

  Vooral dat laatste citaat vind ik op de een of andere manier toepasselijk.

   volgspot

  volgspot

  (URL)

  30-12-’02 18:45

 1. Hij klinkt in ieder geval mooi!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  31-12-’02 00:53

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.