Bizarre vondst

Vijftien reacties

Als je in een flat komt te wonen die al bijna 20 jaar staat, kan je verwachten dat je in huis sporen van vorige bewoning aantreft. Of van de vorige bewoners. Maar mijn vondst van deze week slaat alles. De flat waarin ik woon heeft een binnengang, net zoals in een luxe hotel of in een bejaardentehuis. Naast de toegangsdeur van de woning zit een kast met daarin de meter en de verwarmingsketel.

Van de week trok ik die kast eens open omdat ik op zoek was naar een onderhoudsboekje en vond in het stof, bovenop de ketel een plastic tasje vol seksboekjes, vermoedelijk door de vorige heer des huizes verstopt voor zijn vrouw, of misschien wel andersom. Maar wat erger is, er zat ook een mapje met foto's bij van een begin middelbare man en vrouw die in alle standen de liefde bedreven. Geen mooie mensen. Zij was bleek, met blubberbillen en hangtieten, en droeg een bespottelijk leren rokje, en hij was broodmager, met een uitpuilend buikje en een belachelijk klein pikkie. Maar ze hadden het wel naar hun zin, dat was duidelijk te zien! Pijpen, likken, anaal, cumshots, alles erop en eraan. En dat 35 foto's vol!

Het meest bizarre was wel dat ik op de foto's mijn eigen huisje herkende. De huis- en slaapkamer, met daarin de houten vloer die ik van de vorige bewoner heb overgenomen. De badkamer, waarin hij notabene onder mijn douche werd gepijpt. De logeer- en werkkamer, met hetzelfde bouwbehang als er nu nog op zit. En zelfs op het balkon, met op de achtergrond de parasol die nu opgeklapt op het balkon van mijn buurvrouw staat.

Mijn huis was bezoedeld! Het eerste wat ik deed was een emmer hete sop maken en het hele huis uitboenen. Daarna heb ik een hele fles bleek in de keuken en de badkamer leeggespoten en bij de Gamma een paar rollen vinylbehang gehaald. Nog diezelfde avond heb ik zo'n beetje het hele huis behangen.

Eigenlijk is het flauwekul! Net alsof de vorige bewoners niet in je huis geneukt hebben als je er geen foto's van ziet. Rogier en ik hebben, toen wij ons huisje in de Pijp kregen, alle kamers feestelijk "ingewipt". Niet in slechtzittend leer en ook niet op de foto, maar wat is het verschil? Misschien is het omdat ik nu alleen ben, in een huis met een verleden. Een huis waarin misschien ik weet niet wat gebeurd is: geluk en liefde, moord en doodslag. Wie weet het?

Eigenlijk weet ik niet eens of de mensen van die foto's de vorige bewoners wel zijn. Het kunnen wel gasten zijn geweest, of misschien hebben er wel bewoners tussen gezeten. Wat ik wel weet is dat de vorige bewoners zijn doorgestroomd naar een ??ngezinswoning binnen Almere. Mocht ik ze nog een keertje tegenkomen, dan zie ik het vanzelf. Kan ik meteen vragen waar zij dat schattige leren rokje vandaan heeft...

Door Suffie

Maandag 30 December 2002 te 1:09 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vijftien reacties

 1. Natuurlijk, dat is ook zo! Maar die foto’s!! Ranzig!! Aaargh!!!

   Lynda

  Lynda

  30-12-’02 15:29

 1. Het k?n in Almere!

   volgspot

  volgspot

  (E-mail ) (URL)

  30-12-’02 18:48

 1. Ik heb geen scanner… en Suffie gaat het vast niet voor mij doen. Die heeft principes!! hihihi

   Lynda

  Lynda

  30-12-’02 18:54

 1. Wist je dan niet dat zoiets traditie was??? Je wordt altijd geacht bij verhuizing dergelijke foto’s achter de verwarming achter te laten! Dus als JIJ gaat verhuizen: niet vergeten!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  30-12-’02 19:37

 1. Maar laat wel op tijd weten wanneer je gaat verhuizen…

  We mochten eens achter het net vissen!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  30-12-’02 20:28

 1. Yatta !!!!!!!

   G@rp

  G@rp

  (URL)

  30-12-’02 23:08

 1. …en die mensen zich maar afvragen waar toch dat tasje is gebleven…… schitterend!!

   Dean zelf

  Dean zelf

  (URL)

  30-12-’02 23:15

 1. Daar durven ze vast niet over te komen zeuren…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  30-12-’02 23:30

 1. Lynda, mag ik de foto’s terug?

   Boer Biet

  Boer Biet

  31-12-’02 01:22

 1. Ik maak geen foto’s maar schijt altijd een keer bovenop de verwarmingsketel. Lachen man als je die gezichten van de volgende bewoners in gedachten voor je ziet…(tip, doe dit als je weggaat uit een huis, ik heb het een keer gelijk toen ik een huis introk gedaan, dit was geen succes, of juist wel als u van weinig bezoek houdt)

   Dreknek

  Dreknek

  (URL)

  31-12-’02 02:47

 1. Ik kan me niet voorstellen 20 jaar in dezelfde FLAT te wonen..

   Bastard Inc.

  Bastard Inc.

  (URL)

  31-12-’02 02:50

 1. Ohja, zo’n foto’s heb ik ook een keer van mijn ouders moeten maken

   Arno

  Arno

  (URL)

  31-12-’02 02:58

 1. Een grappig stukje, Lynda, maar is het mogelijk dat je in een van de eerste regels vermeldt dat het jouw stukje is?
  Nu dacht ik dus dat ik Suffie aan het lezen was en mijn wenkbrouwen kropen spontaan naar mijn fontanellen toen ik las: ‘Rogier en ik hebben, toen wij ons huisje in de Pijp kregen, alle kamers feestelijk “ingewipt”.’
  Ik dacht nog: ‘Die Suffie!’… ;-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  31-12-’02 02:58

 1. Lieve Casa, is dat niet een beetje de verrassing??

   Lynda

  Lynda

  31-12-’02 11:52

 1. Inscannen en hier genadeloos op het net zetten, zou ik zeggen. Dan moeten ze het zelf maar weten. En is retro-neuken niet ontzettend in?

   The Gaucho

  The Gaucho

  (E-mail )

  03-01-’03 14:09

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.