Nou moe!!

Tien reacties

Doe je als politieman eindelijk iets aan een stukje dienstverlening, wordt je onmiddellijk afgestraft! Twee dienders uit het midden des lands, die bij een aanrijding ter plaatse kwamen, plaatsten, in afwachting van de komst van de ambulance, een slachtoffer met nekklachten zolang in hun surveillancevoertuig. Toen de broeders van de ambulancedienst arriveerden, oordeelden zij dat het misschien niet zo'n goed idee was om de man zijdelings uit de auto te laten klimmen in verband met een mogelijke hoge dwarslaesie. Zonder blikken of blozen riepen zij de brandweer ter plaatse, die vervolgens het gehele dak van, inclusief lichtbalk en andere technische voorzieningen, met pneumatische apparatuur van de auto afknipten, zodat het slachtoffer ruggelings uit de auto kon worden gehaald.

Vermoedelijk zijn er die dag weinig wetsdienaren geweest die zo verdrietig en ongelukkig waren als deze twee, toen zij met hun splinternieuwe cabrio (Opel Vectra met krap 5000 kilometer op de teller), terugkeerden naar hun bureau. De onfortuinlijke automobiel zal zijn korte loopbaan als politievoertuig eindigen op de schroothoop, een schadepost die de korpsleiding heeft doen besluiten deze extra dienstverlening ten opzichte van slachtoffers van aanrijdingen, subiet te verbieden.

Het slachtoffer kon overigens, na een kort onderzoek in het ziekenhuis, met de taxi naar huis....

Door Suffie

Donderdag 09 Januari 2003 te 4:13 pm

Geplaatst in Het leven

tien reacties

 1. Je moet toch nageven dat het ook niet een erg verstandige zet is om iemand met nekklachten te gaan verplaatsen. Voor hetzelfde geldt hadden ze ervoor gezorgd dat de persoon in questie de rest van zijn leven verlamd was geraakt, ook niet de bedoeling van een goede daad en iets wat een politieman wel zou moeten weten lijkt me? (je weet tegenwoordig maar nooit met vrijwillige politie en stadwacht en en ..)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-01-’03 01:11

 1. …waarna het bij m??rdere personen auw deed…

   Eric

  Eric

  (URL)

  10-01-’03 05:58

 1. ….het zal wel steeds moeilijker worden om geschikt personeel te vinden, vandaar dat iedere randmongool aan de slag kan als agent…. guess what, ik heb vorige week gesolliciteerd bij de politie in flevoland, want h?t schijnt (ook) in Almere te kunnen….

   Dean zelf

  Dean zelf

  (URL)

  10-01-’03 10:42

 1. @Cin: ik geloof ook niet dat dienders met slachtoffers gaan lopen slepen, maar je kan niet altijd voor zijn dat een slachtoffer zelf aan de wandel gaat…. en dan is het een kwestie van kiezen hoe je iemand tegen zichzelf beschermt.

  @Dean: staat dat korps niet onder curatele of zo??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-01-’03 14:03

 1. Ut was niet mijn bedoeling de politie te denigreren, had de indruk dat de politie zelf had lopen slepen ipv dat het slachtoffer schijnbaar vrijwillig was gaan wandelen? En ervaring heeft me geleerd dat er wel meer mongolen bij de politie rondlopen ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-01-’03 15:45

 1. Ja nou!!! grijns

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-01-’03 16:21

 1. Hey Suf,
  Uit welke krant of site heb je dit verhaal??

   Zen

  Zen

  10-01-’03 22:28

 1. Uit de overlevering…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-01-’03 22:33

 1. Heb het vage gevoel dat ik het alleen maar steeds erger maak … ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-01-’03 23:23

 1. Hmm, ze kregen mij indertijd volledig ingepakt uit mijn auto. Zonder snijbrander!

   lijn

  lijn

  (URL)

  13-01-’03 11:55

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.