Geduld...

Vijf reacties

Heden hebben Suffie en Suffinnetje de conceptie ingezet en begeleid van Toos II, die hen het verscheiden van Toos I moet doen vergeten.

Toos II is uitgerekend medio maart 2004! Om Toos II moet namelijk nog eerst een keuken gebouwd worden. Om die keuken moet eerst nog een huis gebouwd worden en om dat huis moet eerst nog een wijk gebouwd worden...

Wellicht dat de tijdelijke opvang van een pleeg-Toos hier een oplossing voor is?

Door Suffie

Vrijdag 10 Januari 2003 te 10:10 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. Doe het! Adopteer een Toos! Voor ik mijn huidige woning betrok teneinde samen te gaan wonen, had zowel mijn lief als ik een eigen Toosje. De koper van zijn huis wilde geen Toos, de koper van mijn huis na veel wikken en wegen, en 5-en en 6-en wel. Omdat zij zo lang aarzelde, ging lief er vanuit dat mijn Toos mee zou verhuizen naar ons nieuwe liefdesnestje – en hij verkocht zijn Toos aan een vriend. Oftewel: we zitten nu al bijna anderhalf jaar zonder Toos. En zonder fatsoenlijke keuken (want die moet nog gebouwd worden). En als je nou een Toos meeneemt, dan zorg je ervoor, dan zorg je voor een mandje en een drinkbakje, maar zonder Toos neem je daar in een klein K**keukentje de moeite niet voor. Want er komt immers binnen een paar maanden een echte keuken. En voor je het weet zijn die paar maanden een jaar. Nou, weinig liefde in ons Toosloze K**keukentje, hoor. En dan mis je Toos ook in de kamer, in de tuin en in bed. Want er moet altijd wel wat geToosd worden. Zucht.

  Dringend advies dus: DOE HET!

   She

  She

  (URL)

  10-01-’03 22:32

 1. Ben ik het wel mee eens. In huize Avje staat er ook een.(heet hier echter Marie-Louise, maar haalt net zoveel werk uit mijn handen als Toos denk ik) Nu valt het niet op, tot ze stuk is dan weet je pas wat je mist. Misschien ‘n Toos uit ‘n land uit het oosten met minder bekende naam bijv.?

   Avje

  Avje

  (E-mail ) (URL)

  10-01-’03 23:02

 1. Ik zou ook niet meer zonder mijn Sven kunnen hoor..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  10-01-’03 23:24

 1. Koop bij de makro een partij wegwerpservies.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  10-01-’03 23:56

 1. Tijdelijk gaan kamperen bij de Stayaway, oeps Stayokay? Ik zou gewoon in afwachting van de ultieme Suffie-wijk-woning-woning maar een lease Toosje nemen… Dat bespaart je een hoop afwas RSI.

   carin

  carin

  (URL)

  11-01-’03 01:11

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.