Zondag met een gaatje..

Vijf reacties

Gisteren nog had Suffie een uitgelezen programma staan voor het doorbrengen van deze schone zondag. Oraal gewekt, gevolgd door een kopje koffie op bed en een zachtgekookt eitje om de prote?nen aan te vullen. Vervolgens in bad met een jerrycan koffie, Underworld op de speakers en twee delen 'Kronieken van Cadwall' binnen handbereik. Hierop fijn een paar uurtjes het internet afgrazen naar naaktfoto's van Gabri?la Sabatini, het log een beetje bijvegen en voeden, een paar opwindende, seksueel getinte chats voeren en afsluiten met een paar flesjes Duvel. De maaltijd zou worden geserveerd bij kaarslicht, gevolgd door koffie met een brandend glaasje Sambuca. En na Kleine Suffie te hebben voorgelezen bij het naar bed gaan, zouden Suffie en Suffinnetje, alvorens de slaap te laten komen, nog een avondje besteden aan het doornemen en repeteren van een aantal gecompliceerde seksuele handelingen en excercities.

Maar het mocht niet... Kleine Suffie ligt met bijna 40 graden koorts op bed, eet niet, drinkt slecht en heeft alleen maar een lodderig oog voor de DVD van Tarzan & Jane, zijn speelgoedhondje en de WC-pot, waar hij ieder half uur met amechtige geluidjes en een rood aangelopen hoofd naartoe spoedt.

Met Suffinnetje is het niet veel beter, afgezien van het speelgoedhondje dan. Suffie ziet dan ook zijn hele programma omgegooid tot het liefdevol verzorgen van zijn gezinnetje, afgewisseld met af en toe een snelle blik op log en mailbox. Suffie had het kunnen weten. Van de week waren Suffie's schoonouders aan de beurt en gisteren in Coevorden, waar Suffie zijn gezinnetje voor een verjaardag naar toe had gesleept, liep de hele familie met witte koppies en krampende buikjes. En nu zijn wij aan de beurt...

Suffie mankeert niets, voelt zich prima, is hooguit wat bezorgd over de hormoonstanden van de komende week. Maar Suffie weet zeker dat viraal Nederland nog een kleine verrassing voor Suffie in petto heeft.

Dus nu het nog kan: iemand zin om te stappen???

Door Suffie

Zondag 12 Januari 2003 te 7:28 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

vijf reacties

 1. Zin wel maar in staat niet. Ik hou het maar bij chatten vanavond dus. Iedereen in het Suffie gezin veel beterschap!

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  12-01-’03 21:33

 1. Ik wacht liever even totdat jouw virale infectie is uit- en afgebroken. Laat je me even weten?

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  13-01-’03 00:20

 1. Bleh

   Omar

  Omar

  (URL)

  13-01-’03 00:39

 1. Wat? Stappen?? Bleh???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 00:52

 1. Stappen?? Dat kan echt niet Suffie. Als huisvader wordt er nu bij jou thuis echt op je gerekend…

   Paul

  Paul

  (URL)

  13-01-’03 10:59

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.