Zinderend spul!

Twee reacties

Wist u dat er aardig wat webloggers rondlopen die een aardig stukje op papier kunnen zetten? Die ook wat meer kunnen dat alleen hun dagelijkse kopje thee, bezoekje aan de supermarkt, wandeling naar het werk of laatste psychopatische episode aan hun publiek ofreren?

Op zinderend.tk, een initiatief van Arnoud de Jong, laten een aantal webloggers en webauteurs zien wat ze, behalve de vaak prima logs die ze draaien, in huis hebben. Zinderend bestaat al een tijdje, maar krijgt in mijn ogen niet de aandacht die ze verdient. Dat heeft niets te maken met het gegeven dat er een paar Suffie-stukken op staan, maar alles met het feit dat een groot aantal mensen hier het beste van hun kunnen laten zien.

Ga er eens kijken! Het is echt de moeite waard...

www.zinderend.tk

Door Suffie

Maandag 13 Januari 2003 te 11:17 am

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Ikke sta er ook op!
  Ikke sta er ook op!

  Als dat de mensen niet motiveert om te gaan lezen… grijns

   Marti

  Marti

  (URL)

  13-01-’03 18:52

 1. Nou, aan de slag dus!!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 18:57

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.