Jaarhoroscoop 2003

Veertien reacties

Suffie is er trots op u, bij wijze van dienstverlening, gratis een horoscoop voor het jaar 2003 aan te bieden. Suffie heeft deze horoscoop samengesteld uit waarnemingen een berekeningen betreffende de bewegingen en constellates van maar liefst 203 planeten en andere hemellichamen. Hoewel Suffie daarbij niet in kan gaan op persoonlijke berekeningen, staat het vast dat de enige, echte Suffie-horrorscoop de enige is waar u rekening mee kunt houden. Gezien het feit dat Suffie vandaag precies ??n jaar actief is in Weblogland, wil Suffie u deze service alleen vandaag geheel kostenloos aanbieden.

Steenbok (22 december-1 januari)
U heeft de manier waarop de vrouw van de slager u vroeger aankeek nooit kunnen vergeten. Vandaar uw afkeer voor vlees en vleesproducten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zoveel van uw relaties stroef verlopen. Wordt eens wat opener en durf u wat passiever op te stellen. Door hier lichamelijk mee te oefenen, volgt de geest vanzelf. Bent u een vrouw, dan is het simpelweg een kwestie van ontspannen en overgeven. Bent u een man, werk daar dan rustig naar toe in een vertrouwde omgeving en begin vooral niet te groot.

Waterman (20 januari-19 februari)
Wat is er erger voor een kind dan geen bel op uw step te hebben, terwijl de hele buurt het wel heeft. U lijdt daaronder en dat is begrijpelijk. Het is dan ook zaak om afstand te nemen van uw ouders, die u dat hebben aangedaan en u te hechten aan alles wat leeft. Houdt u er echter rekening mee dat intieme relaties met bepaalde levensvormen niet in elk land is toegestaan. Met name schapenboeren staan bekend om hun resolute handelswijze. U heeft nog steeds spijt van het overhaast afbreken van een hele oude relatie. Zoek hem nog eens op en bedrijf een weekend lang brute seks met hem of haar. Dat lucht echt op.

Vissen (19 februari-20 maart)
De mensen op uw werk plagen u, en dat heeft u een beetje aan uzelf te danken. Niet iedereen zit te wachten op de openhartigheid die u tentoon spreidt. Dat u uw slippertjes tot in de meest intieme details uit de doeken doet is voor velen nog te accepteren, maar u hoeft het niet iedere keer voor te doen. Leer dat ook een schoonma(a)k(st)er haar waardigheid heeft, dan komt die relatie vanzelf een keer op gang. En leer eens om een pakje zakdoekjes mee te nemen. Je weet nooit hoe het van pas komt.

Ram (20 maart-20 april)
Uw grilligheid is anderen een doorn in het oog. Dat u het met de buurman/-vrouw doet is het probleem niet. Het komt de stabiliteit in het trappenhuis echter ten goede als u het een beetje bij dezelfde buurman/-vrouw houdt. Men heeft er in uw kindertijd nooit rekening mee gehouden dat het steeds wisselen van glazenwasser later grote gevolgen kan hebben. Het is niet hun schuld dat uw ouders geen geld hadden voor gordijnen. Vermijdt andere rammen, het zijn allemaal lastpakken.

Stier (20 april-21 mei)
Uw vastberaden koppigheid is een ernstig beletsel in uw seksleven. Uw mond is namelijk fysiek gezien niet het enige wat u stijf dichthoudt. Uw dwarse peristaltiek belemmert een vloeiende benaderingswijze. Als u ooit nog eens ten volle van anale seks wilt genieten is het dus zeker zaak om eens wat losser te worden. Als u zich als kind had gerealiseerd dat de gymleraar bij het geven van zijn aanwijzingen echt het beste met u voorhad, had u het een stuk gemakkelijker gehad.

Tweelingen (21 mei-21 juni)
Uw voorkeur voor wisselende contacten is erfelijk. De kans om met een stuk familie in bed te belanden is dus groter dan u denkt. Denk daaraan bij de uitwisseling van genetisch materiaal. Een stamboom waarvan de takken in elkaar zitten verward is echt geen gezicht. Het verklaart wel waarom u onwillekeurig steeds naar die ene partner terugkeert. Het feit dat hij of zij het ook steeds met een ander doet is iets om over na te denken. Spit eerst samen uw beider familie uit voordat u samen iets permanents begint.

Kreeft (21 juni-23 juli)
Uw vader of moeder nam voor u geen genoegen met namaak-Lego en waaibomenhouten blokken. Dat maakt dat u kieskeurig bent en alleen gaat voor een hoge graad van perfectie. Uw partners moeten strak zijn, u koopt alleen A-merken apparatuur en u huivert er voor een tweedehands auto te kopen. Zo dreigt u de boot nog te missen! Haal eens een kat uit het asiel, koop een vaatwasser in de kringloopwinkel en begin iets met een getrouwde man of vrouw. Die extra kosten aan onderhoud en reparatie betalen uiteindelijk zichzelf terug.

Leeuw (23 juli-23 augustus)
Het is niet eerlijk dat u anderen laat boeten voor het feit dat uw moeder gek was op spruitjes en bruine bonen. Loop zo af en toe eens naar buiten, uw collega's en de beheerder van de klimaatcontrole zullen u er dankbaar om zijn. U mag dan als kind vaak zijn uitgelachen, het formaat is absoluut ondergeschikt aan vaardigheid en improvisatievermogen. Het kan echter geen kwaad uw partner te zoeken onder andere leeuwen, die ongetwijfeld met het zelfde probleem kampen. Bovendien kunt u uw verjaardag dan veel vaker in de tuin vieren.

Maagd (23 augustus-23 september)
Het simpele feit dat uw moeder niet kon koken, en u dus dagelijks een bord onherkenbare drab voorzette, is ongetwijfeld de verklaring dat u moeite heeft om dingen door te slikken die u niet zelf van tevoren heeft kunnen zien. Veel partners zullen dat geen probleem vinden, maar het geeft u misschien een incompleet gevoel. Bedenk dat geen enkele lichaamseigen stof u schade kan berokkenen en oefen desnoods eens een tijdje met een bord warme yoghurt. U kunt uw relatie nieuw leven inblazen met een gangbang-party. Doe het dan wel als uw partner naar zijn/haar kaartavondje is.

Weegschaal (23 september-23 oktober)
U maakt zich zorgen om niets. Iedere heteroman of -vrouw, heeft iets in zich dat hem naar het zelfde geslacht doet trekken. Uw kinderlijke gewoonte om Barbie en Ken elkaars kleren aan te trekken heeft daar niets mee te maken. Leer uzelf aan om niet in hokjes te denken, maar richt u op het menselijk wezen. Experimenteer en laat uw bewustwording komen zoals het komt. Uw lichamelijke schroom overwinnen is een belangrijke piketpaal, maar ook uw grenzen en beperkingen leren kennen is een belangrijke. Beperk uw experimenten als u merkt dat deze lichamelijke schade met zich meebrengen.

Schorpioen (23 oktober-22 november)
Uw nesteldrang leidt dit jaar nog tot een spetterend catharsis. Het wordt ook tijd om besluiten te nemen en de weg naar de toekomst te bepalen. Het trauma dat u heeft opgelopen doordat u zich door uw klasgenootjes altijd tot kattenkwaad heeft laten aanzetten, helpt daarbij niet echt. U moet leren zelf uw keuzes te maken en zoeken naar de definitieve vorm. Maak een keuze en doe dat aan de hand van uw eigen waarnemingen en bevindingen. Weest u wel bewust van het feit dat u uniek bent en daardoor moeilijk koppelbaar. Iets beginnen met een andere schorpioen levert wrede seks op, maar zeker geen stabiele relatie.

Boogschutter (22 november-22 december)
U komt uit een groot gezin met maar ??n WC en ook op school was het altijd dringen geblazen. Dat had tot gevolg dat het bemachtigen van een plekje belangrijker was dan het gebruik. Ook nu moet u echt eens gaan kiezen tussen piesen of poepen. U heeft alles binnen handbereik, maar weet niet wat u ermee moet. Dat heeft weerslag op uw stemmingen. Bent u nou die zachtaardige lieverd waarmee men zo fijn kan bomen, of toch die brute en hoogontwikkelde intrigant(e) die iedereen in het harnas jaagt? Organiseer eens een feestje en zorg dat u met iedereen seks heeft, het helpt u zich bewust te worden van het feit dat behoefte en beschikbaarheid niet altijd van elkaar afhankelijk zijn.

Steenbok (31 december-20 januari)
U loopt gevaar! U bent te goed van vertrouwen! Ongetwijfeld heeft uw moeder wel eens verteld van de gevaren die kinderen kunnen bedreigen. Maar de man van de wasserette was zo aardig, dat u het nooit raar heeft gevonden dat hij bij andere mensen alleen de kleren schoonmaakte. Laat u niet misleiden, het lezen van weblogs kan gevaarlijk zijn! Niet iedereen is wie hij zegt te zijn. Voor u het weet zit u opgescheept met een psychopaat en seksverslaafde. Zet de computer wat vaker uit en ga eens wandelen met de hond. Niet alleen is het buiten in de open lucht gezonder, maar je komt in het park ook nog wel eens leuke mensen tegen!

Door Suffie

Maandag 13 Januari 2003 te 1:40 pm

Geplaatst in Het leven

veertien reacties

 1. Tsssss Toevallig gaat anale sex hardstikke makkelijk!!!! Durfde alleen niet aan de Gynaecoloog te vragen of anaal wel mocht na mijn operatie ;) Die raakt toch al zo in de stress als ik over sex begin..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-01-’03 16:18

 1. Heu..! Wanneer is ie jarig??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 16:27

 1. Ook al zoiets wat ik niet gevraadg heb. Hoe kan ik DAT nou vergeten! ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-01-’03 16:48

 1. Aanvulling: mijn typen gaat wat de mist in laatste dagen, kan je zo eens hebben.

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-01-’03 16:48

 1. Ah, gelukkig! Nu weten we tenminste aan toen zijn dit jaar! Dat scheelt weer een hoop zorgen en gepieker. Dank hiervoor, heer Suffie, gij zijt onze rots in de branding van het leven!

  Mag ik overigens zo vrijpostig zijn in dit verband ook de alternatieve sterrenbeelden van Verbal Jam’s Nieuwe Nederlandse Huiselijke Horoscoop (http://www.verbaljam.nl/horoscoop.html) onder de aandacht te brengen? Wellicht een mooie aanvulling op het gebodene alhier. ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  13-01-’03 17:37

 1. Een plan met verdienste!!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 17:40

 1. LMAO! Ter info: Marti = kreeftje…. ;-)

   Marti

  Marti

  (URL)

  13-01-’03 18:51

 1. Eh.. ai!! Ter info: Suffie = gehuwd.. grijns

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 18:56

 1. Uhm, vraagje, waarom staat steenbok onderaan en bovenaan met een andere horoscoop?

   DjB

  DjB

  13-01-’03 19:18

 1. idd … ik zag steenbok ook al 2 keer

   Bas

  Bas

  13-01-’03 19:52

 1. Omdat de steenbok van januari of december is, heb je ieder jaar een vroege steenbok en een late steenbok…!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 20:13

 1. Als atypische Weegschaal vind ik dit hokje pertinent te klein om mijn besognes in te typen.

   Joeri

  Joeri

  (URL)

  13-01-’03 21:18

 1. Joeri, ook jij hoeft je nergens voor te schamen!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  13-01-’03 21:31

 1. Zegh, ik ben op 19 februari jarig…wat moet ik nu?

   Eric

  Eric

  (URL)

  13-01-’03 22:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.