Viruswaarschuwing

Vijf reacties

Let op, Nederland! Er waart weer eens een zeer vervelend en moeilijk te bestrijden virus rond. Opmerkelijk is dat dit virus nu eens geen aanslag doet op uw boot-sector of FAT, noch zichzelf via email over de wereld verspreid.

Dit virus richt zich rechtstreeks tot de gebruiker, ongeacht of deze zijn computer nu wel of niet in gebruik heeft. Het virus veroorzaakt buikpijn, diaree, spierpijn, hoesten en aanvallen van hoge koorts. Besmetting vindt plaats via uitgeademde lucht en speeksel. Scanners als Norton, Symantec en McAffee staan vrijwel machteloos, daar het geen virus betreft in binaire code, maar een analoog organisme dat zich vrijelijk in de microcosmos manifesteert.

Besmetting met het virus is slechts te voorkomen door middel van een biochemische firewall, oftewel vaccinatie. In dit middel zijn fragmenten van de broncode van het virus opgenomen, waardoor het lichaam in staat is om het binnendringende actieve virus te herkennen en te deleten. Helaas muteert het virus in de loop der tijd zo vaak, dat men er voor heeft gekozen slechts de meest aangetroffen variaties in het vaccin op te nemen.

Op onverklaarbare wijze is het virus, dat bekend is onder de naam 'griep', door Suffie's intramusculair ingebrachte firewall heengebroken en heeft het tal van vernielingen aangericht in Suffie's doorgaans krachtige metabolisme. Op dit moment is Suffie dan ook tot hoegenaamd niets in staat.

Er zit niets anders op. Suffie zet Kleine Suffie voor de TV met een DVD'tje, kruipt met een hand aspirientjes in bed en drukt op 'reset'....

Door Suffie

Dinsdag 14 Januari 2003 te 11:16 am

Geplaatst in Rotting en Verval

vijf reacties

 1. Dat rest ons nog slechts ??n remedie: u van harte beterschap wensen!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  14-01-’03 13:35

 1. Dat dit zou gebeuren zat er dik in!!
  Beterschap voor alle drie.

   Riet

  Riet

  (URL)

  14-01-’03 16:11

 1. Hoera voor de griepprik! Heel veel beterschap!!

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  14-01-’03 17:04

 1. (OT: Verrek, mam, jij hier??? ;-))

  Lieve Suf, veel beterschap!!! Ik kom vanavond wel even en grog brengen…

   Marti

  Marti

  (URL)

  14-01-’03 17:35

 1. Bank juwwie wel…!! gnek

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-01-’03 17:58

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.