Jeugd & onschuld

Zes reacties

Het is zo ver, het grote feest is begonnen....

Kleine Suffie heeft een vriendinnetje: Laura, net als hij acht jaar oud. Vanmorgen, tijdens het ontbijt, hing ze ineens aan de telefoon. Of Kleine Suffie bij haar kwam spelen. Er ontstond een gesprek met veel gegniffel, gegiechel en verlegen lachjes, dat na enige minuten eindigde in een semi-onge?nteresseerd 'doei, tot zo!'

Toen Kleine Suffie bij zijn komst naar Nederland door een Utrechtse kinderarts werd onderzocht, waarschuwde deze al voor het latent aanwezige mannelijke charisma van de kleine Balkanridder. En inderdaad, Kleine Suffie heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een volmaakt charmeur, vol aandacht, attentie en een prima smaak voor vrouwelijk schoon. En ze vallen voor hem, jong en oud. En het ergste is, de kleine stinkerd heeft het donders goed in de gaten...

Tijdens het aankleden babbelde Kleine Suffie honderduit over Laura. Over dat ze zijn beste vriendinnetje is, dat ze vaak vader-en-moedertje spelen en dat Laura soms wel eens alleen thuis is! Met name die laatste combinatie deed Suffie plotsklaps ernstig denken aan de klassieke bezorgde-ouder-vraag, zoals die vele decennia lang al in vele huizen ter sprake is gekomen: in welke klas krijgen die blagen op school eigenlijk seksuele voorlichting?

Toen Kleine Suffie uiteindelijk het huis uitstapte liet hij zich ontvallen dat Laura en hij vandaag vermoedelijk zouden gaan voor de zoveelste vertoning van "Platvoet en zijn vriendjes". En dat stelde Suffie weer even gerust.

Maar voor hoe lang..??

Door Suffie

Zondag 19 Januari 2003 te 12:13 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Misschien toch verstandig niet de gehele sexuele voorlichting aan school over te laten ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  19-01-’03 14:11

 1. Ha, CiNNeR is me voor, wilde het net zeggen :-)
  Maar goed, het komende uurtje kunt u nog redelijk gerust zijn …. toch?

   Marti

  Marti

  (URL)

  19-01-’03 14:54

 1. Kweenie, het gaat hard tegenwoordig hoor ik her en der grinz

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  19-01-’03 19:35

 1. Hum… mits voldoende getraind en in prima conditie, kun je hier in een uur de hele straat bevruchten…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  19-01-’03 19:48

 1. Laat dat nou maar aan de kleine Suffie over….

   Omar

  Omar

  (URL)

  20-01-’03 03:43

 1. Platvoet is vet cool!

   Horzel

  Horzel

  20-01-’03 09:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.