Een nieuwe queeste

Twee reacties

Om nieuwe onduidelijkheid over Suffie's persoonlijk welbevinden te vermijden, wil Suffie graag met u delen dat hij heden aan een nieuwe queeste is begonnen. Gewapend met een tal van instrumenten, gereedschappen en ander ijzerwerk, werpt Suffie zich op de vaatwasser, teneinde een wanhopige poging te doen deze te reanimeren...

Suffie heeft vanuit professionele bronnen informatie opgedaan over de mogelijke toedracht en aard van Toos' overlijden en staat gereed de eventueel benodigde transplantaties zelfstandig en in eigen beheer uit te voeren. Mocht Suffie binnen twee dagen geen verslag hebben gedaan met betrekking tot zijn bevindingen in deze queeste, dan staat het u alsnog vrij om u zorgen te maken.

Door Suffie

Maandag 20 Januari 2003 te 12:19 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Gatsie, een beetje lopen frutten aan een dode Toos.. ruikt naar necrofilie

   dreamer

  dreamer

  (E-mail ) (URL)

  20-01-’03 12:58

 1. klikt snel door naar het spannende deel 2!

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 00:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.