Toos update

Vijf reacties

Nou, dat viel best mee! Na anderhalf uur pompen en hozen begint Suffie's vloer weer aardig droog te worden. En ook die stroomstoot heeft Suffie niet eens zo heel lang uitgeschakeld! Niemand die Suffie heeft verboden om met een paar gekneusde ribben van de reanimatie weer verder te werken, dus terug aan de slag!!

In ieder geval kan Suffie twee vlotters, een tijdklok, een handje schakelaars en leidingen afstrepen als mogelijke oorzaak van Toos' overlijden. Jammer dat bij die constatering het waterslot het begeven heeft en de afvoerslang is afgescheurd.

Eigenlijk gaat het best goed zo!!

Door Suffie

Maandag 20 Januari 2003 te 4:15 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. Ach, wil Suffie misschien hier de vlotter van de wc ook eens komen nakijken, die klinkt of er zes V1’s tegelijk overvliegen terwijl toch niet op stroom aangesloten?

   elisa

  elisa

  (URL)

  20-01-’03 17:43

 1. proest

  Sorry… maar vanaf deze kant komt ‘t nogal komisch over… sorry… echt!

  ROTFLOL

   DjB

  DjB

  20-01-’03 17:57

 1. Suffie,

  Wanneer u zich als electro patholoog wenst voor te doen, is het raadzaam enige informatie met betrekking tot de inwendige organen van, in dit geval, Toos te vergaren. Ook schijnen er van diverse familieleden van Toos (de familie Witgoed) stambomen te bestaan waarin de opbouw van uw Toos uitvoerig beschreven staat. Hiermee gewapend blijkt Toos uiteindelijk sterke overeenkomsten met bouwdozen te vertonen. Alles is dan met plaatjes en nummertjes uit te vinden!!

  Deze electro patholoog wenst u alle sterkte bij de reanimatie…..

   MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  20-01-’03 18:51

 1. Sterker nog, heer Mieb! Suffie heeft ze! Alleen hebben deze stambomen de rottige eigenschap dat alle onderdelen keurig geordend zijn afgebeeld en niet zoals ze in Toos’ buikholte gerangschikt zouden moeten liggen…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  20-01-’03 19:05

 1. Waaaaahahahahahahhaaaaa!!!!! bonk
  klimt weer op stoel
  klikt naar 3e update
  (heeft voordelen, achter lopen met lezen! :-))

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 00:37

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.