Toos update (2)

Twee reacties

Het gaat beter dan Suffie ooit had gehoopt! Alle losse onderdelen liggen nu overzichtelijk opgebaard in de keuken! Ook de onderdelen waarvan niet meer duidelijk is waar ze horen. Suffie is echter een meester in het lokaliseren van ontbrekende onderdelen op lege plekken, dus dat moet allemaal goed komen.

Ook nog wat geleerd! Als je de afvoerslang van de vaatwasser uit de sifon lostrekt, hoort dat eigenlijk op ??n of andere manier te worden afgedicht. Dat merkte Suffie toen hij, noodgedwongen, de vaat met de hand ging afwassen, zoals ondertussen reeds enige dagen min of meer de gewoonte is, en daarna de stop eruit trok. Gelukkig krijg je, als je jezelf maar aanwent om heet water voor de afwas te gebruiken, geen koude voeten! En het verband mag er over drie weken al weer af!!

Door Suffie

Maandag 20 Januari 2003 te 6:49 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Hahahahahahahaaaaaa!!! WOOOEEEEEEEEHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!!!!!!!

  veegt mascara van wangen en kin
  plakt pleister op knietjes
  klimt weer op stoel
  klik!

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 00:38

 1. Ja de vorige twee waren al op het randje maar na deze … WHAHAHAHAHA

   Omar

  Omar

  (URL)

  23-01-’03 03:26

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.