Toos update (3)

Twee reacties

Wat slim! Altijd al gedacht dat zo'n vaatwasser niet vanzelf zo stabiel op de grond kon staan! Jammer dat ze dat stuk beton niet wat duidelijker op de tekening hadden gezet. Of misschien hadden ze even kunnen aangeven in welke volgorde de schroefjes los moesten.

Mogelijk dat Suffie nog ergens een losse vloertegel heeft liggen, anders moet er zolang maar even een leuke plant in de keuken staan. En heel eerlijk, eigenlijk hadden we die vloerverwarming toch nooit aantaan! De dokter weet Suffie's naam al uit zijn hoofd, dus mocht hij als eerste zijn handtekening op het gips zetten!

Door Suffie

Maandag 20 Januari 2003 te 9:08 pm

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Oh, Suf, heus ik leef met je mee, maareh….
  (loopt even netjes om het hoekje, sluit virtuele deur en… WOEEEHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!!!)

  Oh, jullie mooie keuken! Alwaar heerlijk lamsvlees geurt en fijne friet gebakken wordt…

  (Trekt zich even terug… WAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, snik, HAHAHAHAHAHAHAHAHAAA)

  Beste familie Suffermans, ik leef met jullie mee!

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 00:41

 1. Heb een beroerd dagje achter de rug maar kan nu toch even vol glimlachen. Veel succes met eventueel beschadigde ledematen en of onderdelen, laat het uitzoeken van de plant nou maar aan Suffinnetje over hee ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  21-01-’03 01:56

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.