Toos update (4)

Vier reacties

Een dag die voorbij gaat zonder leermoment, is een verloren dag! Neem nu eens de wijsheid dat een kraan die dicht lijkt te zijn, niet daadwerkelijk dicht hoeft te zijn! Wat een fijn stukje profetie van Suffie om vorige week al alle gitaren uit de gangkast weg te halen en op zolder te zetten. Het dijkje achter Suffie's huis werkt overigens prima, de rest van de wijk heeft nauwelijks overlast ondervonden. En zodra de vorst uit de bodem trekt, zakt het kwelwater dat in de dijk is achtergebleven vanzelf weer weg!

Ook nog een leuk nieuwtje voor computeraars: ouderwetse beeldschermen blijven best goed drijven, maar TFT schermen niet. Altijd leuk om te weten!

Door Suffie

Dinsdag 21 Januari 2003 te 4:09 pm

Geplaatst in Het leven

vier reacties

 1. bonk
  (ook al van stoel gevallen, geen verwondingen)
  ROTFLOL!

  Wat een heerlijk project is dit zeg, dat project Toos is nu al legendarisch! Ik hoop echter wel dat het TFT scherm met wat keukenpapier te herstellen viel… anders begint het wel een heel triest verhaal te worden.

  Vanwaar dat gevoel “abandoned” te zijn? suffinnetje met kinderen op het droge gezet om nu alleen te kijken wat er aan deze omgedraaide dijkdoorbraak kan worden gedaan?

  Sterkte! je zult het nodig hebben! Vergeet niet even te melden als er met spoed afgereisd dient te worden naar Almere om aldaar te hozen! Vraag niet wat jij kan doen voor de Weblog-gemeenschap, vraag wat de weblog-gemeenschap kan doen voor jou!

  ;p

   DjB

  DjB

  21-01-’03 16:58

 1. Dat het je ondertussen nog lukt om te blijven loggen mag gerust een wonder heten.

   jp

  jp

  21-01-’03 17:27

 1. Het werd ook hoog tijd om die Flevopolders een keer terug te geven aan de natuur…

   Eric

  Eric

  (URL)

  21-01-’03 19:03

 1. ROTF, kicking and screaming, LMAO!
  Mede door Eric, trouwens :)

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 21:43

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.