Toos update (5)

Acht reacties

Het leuke van dit soort karweitjes is dat je nog eens wat mensen tegenkomt. Wel jammer dat die meneer van het magazijn, die Suffie aan de telefoon nog verzekerde alle onderdelen in voorraad te hebben, na twee uur file op zijn woorden dacht terug te moeten komen. Dat was niet zo slim, en gelukkig vond de agent die Suffie moest verhoren dat ook wel een beetje. Eigenlijk moest hij er wel een beetje om lachen en hij beloofde Suffie dat hij zou regelen dat Suffie de oude waterslang en het aquaslot weer terug zou krijgen, zodra deze uit het rectum van de magazijnmeester was verwijderd.

Maar dat hoefde uiteindelijk niet, want de assistent-magazijnmeester kwam later op het bureau een nieuwe slang voor Suffie brengen. Toen bleek ook dat hij dezelfde kaakchirurg had als Suffie! Wat een toeval! Dan weet Suffie in ieder geval zeker dat het allemaal weer goed komt met zijn gebit! Een leuke afsluiting van een spannende middag!

Door Suffie

Dinsdag 21 Januari 2003 te 5:41 pm

Geplaatst in Het leven

acht reacties

 1. En… is Tooske al beters gemaakt?

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  21-01-’03 18:24

 1. Het is maar te hopen dat dit project slaagt, anders vrees ik dat Almere een gelijksoortig lot ondergaat als Enschede.
  Leef jij je nou niet een beetje teveel in bij dit soort dingen? Loop je nog niet op de toppen van je synapsen? Straks moet je nog op manuele vaatwastherapie. Schijnt h??l ontspannend te zijn. ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  21-01-’03 19:36

 1. Suffie is fan van “Tim the Toolman Taylor”, dat kan niet missen met zulke reparatie akties….

   Ab

  Ab

  (URL)

  21-01-’03 20:35

 1. bonk!

   Marti

  Marti

  (URL)

  21-01-’03 21:44

 1. Ik moest nog een stukje schrijven voor De Envelop, met het thema blauw. Op de een of andere manier krijg ik de neiging een stukje over het hoofd van Marti te gaan schrijven….

   Eric

  Eric

  (URL)

  21-01-’03 22:00

 1. Nodig me uit voor een avond zuipen en je hebt geen hoofd meer nodig… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  21-01-’03 22:23

 1. Mja, maar dan wordt dat stukje schrijven weer niks….

   Eric

  Eric

  (URL)

  22-01-’03 11:47

 1. Wow wat een suspense! En dit is nog alleen maar de afwasmachine. ik verheug me nu al op het overlijden van de ‘Desiree de CV’.

   jp

  jp

  22-01-’03 14:43

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.