En Ziet! Hij Maakt Alle Dingen Nieuw!

Zeven reacties

En het wonder geschiedde in het huis van Suffie, alwaar het levenloze omhulsel van Toos, de afwasdoos, haar klep opende en de afwas tot zich nam. En waar Suffie, zijn vrouw en hun zoon toekeken, reinigde Toos de Vuile Vaat en bevestigde daarmede het haar toegebrachte mirakel van de reparatie!

Hoort, eenieder en doet verslag van het wonder, dat plaatsvond in de stad Almere, gelegen in de eeuwig droge Flevopolder. En vertel eenieder, dat Hij, Suffie, het wonder deed geschieden van de wederopstanding van Toos de Afwasdoos...!!

De lamsbout kan dus weder genuttigd worden..!!

Amen...

Door Suffie

Dinsdag 21 Januari 2003 te 10:21 pm

Geplaatst in Het leven

zeven reacties

 1. WOW! Wat een man!

   She

  She

  (URL)

  21-01-’03 23:27

 1. zucht

  Ergens wel jammer, ik had deze serie de twintig wel willen zien halen…

  Niet voor de ongemakken, maar wel voor de lol…

   DjB

  DjB

  22-01-’03 00:44

 1. gedesillusioneerd

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  22-01-’03 01:49

 1. Gelukkig is de klus toch maar mooi geklaard, anders hadden we wellicht wekenlang tegen Suffies Toos-verbouwings-perikelen aangeloerd… En hoewel e.e.a. natuurlijk met de nodige en bekende Suffie-grappigheids-factor gebracht wordt, lijkt het wel verdomde veel op wat Luna laatst had… =]

  Trouwens, nu we het er zo over hebben… Heb je nog hetzelfde aantal katten (cq. andere vormen van huisdier) rondlopen als voor deze actie? Just checking…

   dille

  dille

  (URL)

  22-01-’03 10:27

 1. Jammer h?, dat er geen ruitje in zo’n ding zit. Had je geen tv meer nodig gehad, want die trots blijft nog wel even hangen. ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  22-01-’03 16:02

 1. Suffie roelt heftig!!!!!

   Marti

  Marti

  (URL)

  22-01-’03 19:48

 1. Suffie is een bikkel, i.d.d.!

   Omar

  Omar

  (URL)

  23-01-’03 03:31

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.