E.S.D.B.

Negen reacties

Dit seizoen lijdt Suffie onder een tamelijk negatief statistisch karma. Na Suffie's debacle op de BNN weblog-awards, het dramatische zetelverlies van Suffie's partij Houdbaar Nederland en Suffie's zoveelste n?t-niet Medewerker Van Het Jaar nominatie, komt Suffie nu ook nog eens bij geen enkele categorie voor bij de nominaties voor de Dutchbloggies 2003.

Eigen Schuld Dikke Bult. Als je een beetje serieus met je kandidatuur bezig bent, is het eerste wat je doet zorgen dat je PR in orde is. Je zorgt dat je log er piekfijn uitziet, zet je allercharmantste foto bovenaan, trekt je beste verhalen uit de kast en roept met enige regelmaat iets van "stem op mij" op je log. Zorg je er dan ook nog voor dat je naam regelmatig op de vele reactietooltjes is terug te vinden en je een aardig netwerkje om je heen hebt gebouwd, dan is de kans groot dat je van een geslaagde campagne mag spreken.

En wat doet Suffie? Suffie gooit in de nominatieronde demonstratief zijn kont tegen de kribbe, flikkert zijn weblog op zwart, gooit de rolluiken voor de ramen en gaat in een hoekje in zijn eigen zelfmedelijden zitten zwelgen. Da's dom, daar win je geen stemmen mee. Een depressieve logger die zijn lezers stalkt met levensvragen, relatievraagstukken en gezwollen dramatiek, bezorgt zijn aanhang eerder su?cidale neigingen dan nominatielust.

Alles pleit voor een beter agendabeheer. Suffie dient voortaan zijn depressies, crises, conflicten, tegenslagen en buien op een verantwoorde wijze vooraf te plannen, net als vakanties, cursussen, feestjes en andere seizoensgevoelige evenementen. Nu al heeft Suffie in zijn agenda van 2003-2004 in de maanden januari en februari bij elke dag neergekrabbeld: "vrijhouden van rottigheid ivm Dutchbloggies". Vooruitdenken, Professionaliseren en Disciplineren, dat zijn de motto's die Suffie voor het komende logseizoen tot standaard gaat verheffen.

Overigens is er ook goed nieuws: vrijwel alle logs die Suffie heeft opgegeven voor een nominatie zijn ook daadwerkelijk genomineerd. Dat kan twee dingen betekenen: Suffie's mening wordt door het organiserend collectief hogelijk op waarde ingeschat en wordt derhalve zwaarder meegewogen, of Suffie's smaak en mening is redelijk representief voor loglezend Nederland. In beide gevallen zou Suffie graag alsnog worden genomineerd voor een Dutchbloggie 2003 en wel in de nog te ontwikkelen categorie "Best nominerende weblog."

Voor dit jaar kan Suffie u alleen nog maar adviseren vooral te gaan stemmen op een goeie kandidaat. Weet u niet wie? Kijkt u dan vooral eens bij de links aan de rechterzijde van dit stuk. En anders weet u wel een beetje wie Suffie's favo's zijn....

Door Suffie

Woensdag 12 Februari 2003 te 12:14 pm

Geplaatst in Het leven

negen reacties

 1. En met dit stuk is dan weer bewezen dat uw niet-nominatie volkomen onterecht is!
  Dus bij deze is Suffie winnaar in de categorie:
  ‘Beste onterecht niet genomineerde weblog’ ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  12-02-’03 13:26

 1. neh, denk niet dat het door PR komt. Je mocht een paar mensen kiezen en ik denk dat jij steeds n?t niet daarbij was.. :)

   CK

  CK

  (URL)

  12-02-’03 18:27

 1. En waarom was dat? Te weinig PR…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  12-02-’03 19:41

 1. Je kon toch iedereen kiezen waar je zin in had? Denk dat het met name aan gebruik van het netwerk ligt eerlijk gezegd. Er zijn er meer die niet al teveel updates hebben, maar een zeer uitgebreid netwerk ;) Ik had je wel genomineerd maar helaas, mijn mening werd minder hooggeacht dan de uwe ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  12-02-’03 20:05

 1. Verbijstering alom in Huize Hello Again! Ik heb verdomme met 79 aliassen zitten stemmen en alleen bij Arnoud heeft het baat gehad! Snappur nix van. Ook Joeri had ik hoog staan en hij is nergens terug te vinden… Schande!!! Tenzij ik win erken ik de uitslag mooi niet!!

   Marti

  Marti

  (URL)

  12-02-’03 20:07

 1. Lieverd, dat waardeer ik nou in een vrouw: principes…. ;-)))

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  12-02-’03 20:25

 1. Hmmm. Weet ik meteen weer dat ik m’n nominatie niet aan Marti te danken heb… ;-)

   Eric

  Eric

  (URL)

  12-02-’03 23:17

 1. Ging het stemmen niet op ip, ongeacht de alliassen? ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-02-’03 00:54

 1. Inderdaad, ik heb een LOI cursus ‘spellen’ nodig :)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-02-’03 00:54

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.