Eind van de dag

Vijf reacties

Tijd om het laatste slokje whisky naar binnen te gieten. Ik neem nog een Ibuprofennetje tegen de pijn en de koorts, luister nog een Kinks-liedje af en dan is het tijd voor de bedstee. Ik probeer me te bedenken waar ik vannacht het meeste last van zal hebben. Van mijn hoofdpijn, van het feit dat ik niet door mijn neus kan ademen en mijn strot aanvoelt als karton, of van de gaascompressen, die als een soort Zwarte Pietenkraag om mijn nek zitten geplakt om de verse en stekende wondjes in mijn hals te beschermen, waar de dokter vanmiddag het scalpel soepel en slagvaardig hanteerde.

Maar het is best moeilijk denken na een literfles witte wijn en een kwart fles Schotse Whisky, de luxe die ik me vandaag heb gegund als compensatie voor de afgelopen dagen. Morgen ga ik maar eens rustig nadenken over waar ik nu eigenlijk allemaal kwaad, verdrietig en teleurgesteld over ben.

Maar vannacht zal ik het moeten doen met rauwe, onbestemde emotie. Welterusten...

Door Suffie

Donderdag 13 Februari 2003 te 12:53 am

Geplaatst in Drank & Voer

vijf reacties

 1. Ahh, doctor Jack D’s medicinale drankje… Sterkte… maareh is die ibu voor de hoofdpijn of de kater?

   DjB

  DjB

  13-02-’03 02:05

 1. Beterschap en goede gedachtes toegewenst!

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  13-02-’03 02:22

 1. Thee met rum.

  (Doctors order)

   GRAPJAS

  GRAPJAS

  13-02-’03 20:56

 1. inname van alcohol werkt niet bevorderend op de genezing van die gapende wonden, heer suffie.

  had suffie ook last van slecht werkende verdovingen?… tijgertje wel, 2x verdoven en bij het hechten was het alweer voor een groot deel uitgewerkt…

  beterschap

   tijger

  tijger

  16-02-’03 17:18

 1. De grote wonden komen morgen pas, brrr…!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-02-’03 18:32

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.