The Hallmark Conspiracy

Zeven reacties

Vanmorgen werd een postbode met acute hernia per ambulance uit onze straat afgevoerd. Tien minuten later arriveerde een dieplader om zijn posttas op te halen. De bloemist in ons winkelcentrum gooide vanmorgen om 10:00 uur zijn winkel dicht en liet zich per taxi naar de dichtstbijzijnde Mercedes-dealer transporteren. De parfumerie sloot een half uur later en sloot de rolluiken, nadat twee kratten Champagne en een mannelijke stripper naar binnen waren verdwenen. De Bruna in ons winkelcentrum ging vandaag niet eens open...

Suffie kreeg vanmorgen geen contact met zijn mailserver, tot dat een geluidswagen van UPC door de straten kwam rijden met de oproep om geen e-cards meer te verzenden. Op kinderzender TMF werden de blote lichaamsdelen van Christina, Britney, Jennifer en Pink afgeschermd door roze hartjes met daarop onbeholpen SMS berichtjes van verliefde tieners. Op het nieuws moest Suffie lezen dat wenskaartengigant Hallmark Cards, Inc. deze week maar liefst 46 punten op de Nasdaq was gestegen en Suffie verontrustte zich vanmorgen over de verwachtingsvolle blik van Suffinnetje, vlak voordat ze op de knorfiets naar haar werk vertrok.

De tekens zijn overduidelijk, het is vandaag Valentijnsdag. Uit Amerika overgewaaid om de middenstand te spekken, door velen aangegrepen om absolutie te krijgen voor het feit dat ze hun geliefden de rest van het jaar hebben verwaarloosd, d? kans voor impopulaire pukkelpubers om naamloos hun liefde te verklaren aan het mooiste meisje van de klas en daar dan het hele jaar op te teren, gelegenheid voor de afstandelijken om de aandacht van hun partner terug te kopen.

Suffie bekijkt de periodieke fascinatie voor drank, parfum, snoep en suikergoed, luxe kleding, bloemen en elektronisch opgetuigde poststukken met toegeeflijke welgevalligheid, maar zet zijn vraagtekens bij de opkomst van allerhande seksspeeltjes in het Valentijngebeuren. Dat je je partner tracteert op een stukje spannende kleding, een olie'tje of een anders zinnenprikkelend hebbedingetje kan Suffie wel begrijpen. Volgens de erotische middenstand is het echter een goede zet om uw partner of geliefde voor Valentijnsdag te tracteren op een feestelijk ingepakte dildo of een van de nieuwste snufjes voorziene vibrator, al dan niet opgetuigd met USB, MP3 speler, webcamaansluiting, GPS en optische koppeling. Suffie vindt dat ver gaan...

Maar het absolute toppunt is toch wel de doe-het-zelf kit, waarmee je je partner kunt f?teren op een zelfgeproduceerde, levensechte, volledig silicone en absoluut non-toxische replica van je eigen gereedschap. Suffie denkt namelijk dat Valentijnsdag vooral is bedoeld om nader tot elkaar te komen, en kan zich niet voorstellen dat het schenken van een bouw-je-eigen-vervanger pakket daarbij behulpzaam zal zijn.

Ook dit jaar heeft Suffie besloten niet in de commerci?le tredmolen te stappen die Valentijnsdag heet en er dan ook geen cent aan uit te geven. Zoals collega VerbalJam (vergeet u niet op hem te stemmen??) in vrije vertaling al zo treffend stelde: Suffie houdt het hele jaar van Suffinnetje.

Suffie gaat Suffinnetje vanavond zijn eigen origineel aanbieden. En daar zal ze het dan verder het hele jaar mee moeten doen!

Door Suffie

Vrijdag 14 Februari 2003 te 1:01 pm

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

zeven reacties

 1. Briljant!
  En dat van die postbode: valt wel mee hoor, qua Valentijnkaartjes dan. Meer last van de rug door Huis-aan-huis (gratis Lotto-loten) en belastingformulieren!

   Johan

  Johan

  (URL)

  14-02-’03 15:02

 1. Waar gaat U er dan de rest van het jaar mee heen, als ik me deze opmerking mag permiteren ????

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  14-02-’03 16:46

 1. Ah… logische verwarring. Uiteraard blijft het kado voor de rest van het jaar gewoon beschikbaar…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-02-’03 16:57

 1. Dank je voor dit aardige Valentijnscadeautje, collega Suffie! ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  14-02-’03 20:40

 1. @VJ: Je weet wat je volgende jaar te doen staat… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-02-’03 20:46

 1. Heb ik dit jaar ook al gedaan, maar nu is mijn invloed nog te gering blijkbaar ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  15-02-’03 00:19

 1. tijgertje kan zich herinneren dat ze al 2 jaar geleden de site http://www.w-doubleyou.com tegenkwam…

  groet

   tijger

  tijger

  16-02-’03 17:33

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.