Even slijmen....

Zeven reacties

Neen, mevrouw of meneer. Natuurlijk weet ik dat u nog tot zondag de tijd heeft om uw stem uit te brengen voor de Dutchwebloggies 2003. En uiteraard begrijp ik dat u uit-ste-kend in staat bent om uw eigen keus te maken, zonder dat ik u daar een h??l klein beetje bij help. Ik weet ook donders goed dat u heel goed begrijpt dat ik reeds mijn stemmen heb uitgebracht op mensen die mij op ??n of andere wijze loggenderwijs aan het hart gaan. En vanzelfsprekend ga ik er vanuit dat u heel goed door heeft hoeveel plezier u mij zou doen als u mij in deze moeilijke tijd een beetje zou steunen...

Maar gelooft u mij, ik wil u absoluut niet be?nvloeden in uw stemgedrag, dat zou mijn eer zeker te na zijn. U dient te stemmen op een wijze waarvan uw hart ingeeft dat deze goed is, ook al zou u mij een heel groot plezier doen als u zich een beetje optrok aan mijn mijn stemgedrag...

Dat wilde ik u maar even laten weten....

Door Suffie

Vrijdag 14 Februari 2003 te 10:03 pm

Geplaatst in Het leven

zeven reacties

 1. bloos

   Marti

  Marti

  (URL)

  14-02-’03 22:08

 1. Kijk, dat doen we met loyaliteitsproblemen…. grijns

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-02-’03 22:13

 1. Eigenlijk vind ik dat een lifetime award zou moeten gaan naar iemand die al heel oud of toch tenminste dood is.

  Ik voel me vereerd met je stem, maar ik denk dat ik die award nog een jaartje of 50 aan me voorbij laat gaan..

  (en trouwens: tonie wint die award, daar ben ik vrij zeker van)

   Bob

  Bob

  14-02-’03 23:15

 1. @ Suffie: Kijk, d?t is nu nog eens ware collegialiteit! En wat een inzet! Photoshoppenderwijs gesproken zal hier toch al gauw een uurtje mee heengegaan zijn. ;-)

  Tonie verdient absoluut die lifetime award, maar aan de andere kant is het psychologisch minder goed voor hem, in je early twenties zo’n prijs krijgen. Te vroeg pieken noemen ze dat. Daar kom je nooit meer overheen. ;-) Als hij de award wint adviseer ik goede nazorg.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  15-02-’03 00:17

 1. Ja hoor… (of nee dus…)

   carin

  carin

  (URL)

  15-02-’03 01:54

 1. Hahaha. De 2003 Bloggies all over again :)

   Joeri

  Joeri

  (URL)

  15-02-’03 09:20

 1. Dank, Suffie! glim

   Eric

  Eric

  (URL)

  15-02-’03 19:35

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.