De euro is nog steeds kut!

Vijf reacties

Briefje van onze belastinginspecteur. Of we maar even willen bijdokken, 1300 euro om precies te zijn. Bij onderzoek blijkt er een foutje te zijn geslopen in de aangifte van Suffinnetje: in de jaaropgave van haar uitkerende instantie bleek men al met euro's te werken in plaats van nog met guldens. Foute boel dus. Maar het vervelende is gewoon de constatering dat als we de boel goed hadden ingevuld, zij dus gewoon die 1300 euro meteen had moeten betalen, terwijl de uitkering zodanig gefinetuned zou zijn, dat we fiscaal-neutraal zouden uitkomen.

Volgens mij heet dit nou dubbel naaien....!

Door Suffie

Zaterdag 15 Februari 2003 te 8:41 pm

Geplaatst in Kort

vijf reacties

 1. Hm dat is wel erg merkwaardig als het om een uitkering gaat. Dan moet je inderdaad meestal neutraal uitkomen. Tis ook wel meteen een enorm bedrag :/

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  15-02-’03 22:58

 1. heb de indruk dat U niet het door de belastingdienst mee gestuurde floppy hebt gebruikt, want die rekent het gelijk voor je uit. Dan schrik je je gelijk de pleuris als je ziet wat je moet bijbetalen.

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  16-02-’03 03:00

 1. P.S.; sorry dat ik zo laat ben, maar ik ben nu eenmaal geen “vroege” slaper. Bovendien probeer ik
  nog iets op papier te krijgen als commentaar op Verbal Jam’s laatste column van gisteren, maar dat zal wel morgen worden. De whiskey krijgt de overhand, zoals dat wel eens meer gaat.
  Nogmaals sorry.

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  16-02-’03 03:05

 1. ik dacht dat dit over de euro ging => niet dus

   allysa

  allysa

  (E-mail )

  20-04-’03 21:05

 1. we zijn ZWAAR GENAAID iedereen wil de gulden terug.

  theis

  theis

  (E-mail )

  01-09-’05 13:19

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.