Fred & Suffie

Elf reacties

angelina2.jpgLimp Bizkit zanger Fred Durst heeft de media laten weten ernstig gecharmeerd te zijn van actrice Angelina Jolie. Dat maakt dat Suffie deze man een stuk serieuzer neemt dan voorheen, want Suffie is dat namelijk ook! Dat lijf! Die lippen! Wat een ongelooflijke onderdruk moet je daar mee kunnen cre?ren!

Nu wil echter het geval dat La Jolie helemaal niet zo gecharmeerd is van Fred Durst. Sterker nog, zij heeft hem nog nooit ontmoet en weet zelfs niet eens wie hij is. Zij acht het dat ook niet waarschijnlijk dat ze ooit wat met Fred zal beginnen.

'Niet waarschijnlijk'... Dat klinkt in ieder geval hoopvoller dan 'absoluut niet'. En daar veert Suffie van op! Suffie bevindt zich namelijk ten opzichte van La Jolie in een vergelijkbare positie: Suffie maakt muziek, heeft een maf baardje, heeft La Jolie nog nooit ontmoet en ongetwijfeld heeft zij geen idee wie Suffie eigenlijk is! Dat maakt Suffie dus minimaal een net zo serieuze kandidaat voor een wilde romance met Angelina als Fred Durst.

Dat moet te doen zijn. Suffie heeft veel meer te bieden dat Durst: Suffie heeft voldoende tijd en aandacht voor haar, wegens het niet hebben van een slopende muzikale carri?re. Suffie is van licht gerijpte leeftijd en heeft dus het vereiste geduld en de ervaring om zich te schikken naar de lichamelijke wensen en eisen van een jong ding als Angelina. Suffie is minder opvallend van uiterlijk en loopt derhalve minder gevaar om in de jetset te worden getackeld door, laten we zeggen, een Britney Spears (waarmee Durst ook al iets heeft willen doorstarten). En bovendien is Suffie volledig van onbesproken gedrag en uiterst betrouwbaar, toch iets wat een Angelina Jolie uiteindelijk op waarde zal weten in te schatten.

Het enige wat Suffie nu te doen staat is het via de media wereldkundig maken van het feit dat hij voornemens is La Jolie voor zich te claimen. Analoog aan de affaire Fred Durst zal dat ongetwijfeld een reactie van haar opleveren, waarna alle partijen eens rustig kunnen kijken hoe de kaarten geschud liggen.

Laat deze entry daar een aanzet toe zijn!

Door Suffie

Maandag 17 Februari 2003 te 09:48 am

Geplaatst in Seks & Lust

elf reacties

 1. Misschien handiger om je log in het engels te gaan brengen ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  17-02-’03 13:10

 1. Hahahaha…. Het zou toch OK zijn als het doorging. Daar wil ik graag na afloop een pintje op pakken.

   Omar

  Omar

  (URL)

  17-02-’03 16:13

 1. Je vergeet je belangrijkste nadeel, Suffie: je weblog. JIJ HEBT HELEMAAL GEEN TIJD VOOR EEN ROMANCE MET MEVR. JOLIE!
  En zeg nou niet dat je voor haar wel wilt stoppen, want jij kunt best veel, maar niet stoppen met loggen (heb je zelf bewezen)… :-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  17-02-’03 18:28

 1. Ik denk dat Angelina na heur huwelijk met Billy Bob Thornton haar buik wel vol heeft van muzikanten met gekke baardjes op ‘licht gerijpte leeftijd’ ;)

  kuch http://www.billybobthornton.net/ kuch

   Bob

  Bob

  17-02-’03 18:40

 1. not even close dude!

   Fredrick Durst

  Fredrick Durst

  17-02-’03 19:51

 1. You were saying?

   Angelina Jolie

  Angelina Jolie

  17-02-’03 20:31

 1. Wat is d’r in jezusnaam m??i aan die Angelina Jolie, kan iemand dat mij uitleggen?

   Eric

  Eric

  (URL)

  17-02-’03 21:16

 1. Oh Bugga, Suffie is een Telegraaflezer.

   Boer Biet

  Boer Biet

  17-02-’03 23:06

 1. Eric, wie heeft het over mooi???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  18-02-’03 19:48

 1. Ok?, wat is er lekker aan? Er zijn zoveel mooie / lekkere / aantrekkelijke vrouwen, maar bij haar zie ik het gewoon niet?

   mARTI

  mARTI

  (URL)

  18-02-’03 20:51

 1. Huur hem eens: “Gia”…

  En okee, Suffie is niet altijd even kieskeurig.. ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  18-02-’03 20:58

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.