Prijs

Eén reactie

Suffie heeft een prijs gewonnen, een geluidskaart. Dat is een beetje oneerbiedig gesteld, want het betreft hier wel een echt CreamWare Pulsar II systeem, met maar liefst zes SHARC DSP's, 24 bits verwerking op maximaal 96 kHz, ADAT, S/PDIF en nog een hele reut andere stoere features. Bovendien zit er ook een hok vol professionele software bij. Als klap op de vuurpijl werd de prijs mij op een volle beurs overhandigd door niemand minder dan toetsen-wonder Geoff Downes (Buggles, Yes, Asia)

Zeg nou eerlijk, is dat balen of niet?? Statistisch gezien is de kans om een prijs als deze te winnen vrijwel nihil, eigenlijk slechts een fractie groter dan de kans om iets in de staatsloterij te winnen. De kans om beide prijzen in de wacht te slepen is echter helemaal te verwaarlozen. En dat maakt Suffie's kans om ooit nog eens ergens een leuke geldprijs weg te slepen zo astronomisch klein, dat Suffie zijn toekomst daar niet langer meer op kan afstemmen.

Als Suffie dit nou van tevoren had geweten, had Suffie zich in de afgelopen jaren een klein fortuin kunnen besparen aan staatsloten, postcodeloten, grote clubactieloten, krasloten en wat voor loten nog meer.

En dan had Suffie al lang zo'n fijne geluidskaart in huis gehad!

Door Suffie

Zaterdag 08 Maart 2003 te 1:15 pm

Geplaatst in La musique

Eén reactie

  1. Thanks for the special work and information!

    Molli

    Molli

    (E-mail ) (URL)

    15-03-’06 11:14

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.