Vagina gezocht!!

Geen reacties

Suffie zit met een wat vreemd probleem in zijn maag, of liever in zijn hoofd: Suffie heeft namelijk in zijn herinneringen een kut over.

Dat behoeft wellicht enige uitleg.

Hoewel Suffie weinig celibatair is aangelegd, is het aantal dames waarmee Suffie ooit lichaamssappen uitwisselde niet dusdanig hoog dat Suffie daarvan het overzicht is kwijtgeraakt. Sterker nog, alle dames met wie Suffie de pen-en-gat constructie ten praktijke bracht, staan Suffie nog tamelijk helder voor de geest, inclusief naam, gelegenheid of gelegenheden, tijdspad, eventuele muziek en omgevingsfactoren, en natuurlijk de fysieke kenmerken van het bijbehorende geslachtsdeel, waarvoor Suffie in de loop der tijd een haarscherp geheugen heeft ontwikkeld. Met uitzondering dan van een enkele dame waarmee het contact dusdanig vluchtig was dat van een daadwerkelijke lichaamsschouw geen sprake kon zijn.

En daar zit 'm het probleem: Suffie heeft zeer levendige herinneringen aan een flamoes waar hij zich maar geen kop of naam bij kan herinneren! En, hoe triviaal ook, dat vindt Suffie dus heel irritant! In ieder geval betreft het een vagina met weinig geprononceerde, maar nauwsluitende grote schaamlippen, volmaakt glad en niet voorzien van enige begroeiing, uitgevoerd in egaal roomblank, met daarin een lichtroze marmering, zoals je ziet bij rossige of roodharige dames. De kleine schaamlippen vallen volledig in het niet-zichtbare gebied en het geheel wordt aan de bovenzijde bekroond met een keurig onderhouden en hartvormig gemaaid gazonnetje van licht pluizig, donkerblond haar. Even nog speelde Suffie met het idee dat het mogelijk een uitsluitend visuele ervaring betrof, bijvoorbeeld opgedaan tijdens het bekijken van een sociaal-antropologische natuurstudie of ??n of andere debiele BNN-cursus. Maar Suffie heeft ook nog wat tastzinnige indrukken opgeslagen van glad en veerkrachtig huidweefsel, opvallend strakgespannen en slechts met geduld en moeite tot openheid te overtuigen. Heel expliciet dus en daardoor des te realistischer!

Het manco in Suffie's geheugen knaagt aan zijn mannelijke trots en waardigheid. Kan het zijn dat Suffie met iemand heeft liggen biggen zonder daar verdere herinneringen aan te hebben? Zou Suffie het ultieme orgasme hebben beleefd, zonder in staat te zijn op deze sensatie in tevredenheid terug te blikken? Zou een zeldzame vorm van excessieve lokale bloedstuwing een fatale black-out hebben veroorzaakt?

Neen, Suffie dient dit vraagstuk aan te pakken, vandaag nog! Vandaar dan ook deze oproep. Bent u grofweg tussen de 25 en 40 jaar oud en herkent u zich in het bovenstaande signalement, neem dan per mail contact op met Suffie. Misschien is het slim om een foto van het onderhavige orgaan bij te sluiten, of om een afspraakje te maken samen het ??n en ander onder het genot van een bakje koffie eens nader te bekijken! Wellicht helpt het Suffie's herinneringen te completeren.

En misschien meteen leuk om eventueel wat dierbare herinneringen op te halen!!

Door Suffie

Zaterdag 08 Maart 2003 te 5:55 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.