Afwijzing

Negen reacties

"Geachte mevrouw Breugem,

Allereerst wil ik u bij deze hartelijk danken voor uw enthousiaste en gemotiveerde aanmelding voor ons nieuw te ontwikkelen televisieprogramma "Neuken met Sterren." Tot mijn spijt moet ik u echter meedelen dat de keuze van het productieteam daarbij niet op u is gevallen.

Met ons nieuwe programma beogen wij per aflevering een beroemde of bekende Nederlandse vrouw, bij voorkeur een TV-persoonlijkheid, op een andere, meer menselijke manier aan het publiek te presenteren door haar in de 45 minuten die het programma duurt (uiteraard met onderbreking door de reclame) door een vast geselecteerd panel te laten nemen. Een essenti?el onderdeel van het programma wordt daarbij gevormd door de nabespreking, waarbij elk panellid -mijzelf overigens incluis- de co?tus met de kandidate nabespreekt en evalueert op punten als lichamelijke interactie, techniek, conditie en flexibiliteit. Omwille van de adverteerders en het amusementsgehalte kunnen wij er echter niet omheen om voor kandidates te kiezen met een onberispelijke fysieke aantrekkelijkheid.

In deze, mevrouw Breugem, hebben wij echter gemeend dat u niet aan de gestelde eisen voldoet. Allereerst heeft uw optreden bij het programma "Idols" afgelopen weekend geleid tot een algemene aura van a-seksualiteit door uw wel erg moederlijke optreden ten opzichte van de kandidaten. Maar ook het feit dat uw visagiste heeft gemeend u te moeten uitdossen als de feestelijke uitvoering van Wednesday Addams heeft uw sensualiteit geen goed gedaan. Tijdens dezelfde uitzending hebben wij echter ook moeten constateren dat uw borsten in de afgelopen periode aan gravitatiebestendigheid hebben ingeboet, terwijl de uitreiking van de TMF-awards ons reeds leerde dat de huidspanning in uw navelgebied eveneens te wensen overliet. Hoewel wij in geen van deze aspecten een beletsel zien voor een prettige en doelmatige copulatie, zijn wij bang dat het te verwachten samenspel van middelpunt rondvliedende krachten en zwaartekracht met name tijdens de hoog-ritmische oefeningen tot problemen zal leiden bij de beeldregistratie.

Mocht u bezwaar willen maken tegen deze beslissing, dan wil ik u verzoeken dit schriftelijk aan mij kenbaar te maken. Mits voldoende onderbouwd, eventueel met aanbevelingen om de bovenstaande situatie te verbeteren, kan uw bezwaar aanleiding zijn om toch een kleine proefsessie te organiseren, waarbij ik de bovenstaande argumentatie persoonlijk op relevantie zal toetsen.

Ik hoop op uw begrip voor deze beslissing en ik wens u in uw verdere loopbaan veel succes toe.

Met vriendelijke groeten,

S. Uffie
Hoofd amusement
Suffie Broadcasting Services"

Door Suffie

Maandag 10 Maart 2003 te 11:33 am

Geplaatst in Seks & Lust

negen reacties

 1. Probeer het eens bij Daphne Bunskoek….

   Ray

  Ray

  10-03-’03 13:56

 1. Die opnames liggen al op de plank, Ray…

  http://www.suffie.com/archives/2002_09.h..

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-03-’03 14:47

 1. Kutje Schuurlap moet haalbaar zijn, toch?

   The Gaucho

  The Gaucho

  10-03-’03 15:36

 1. Ah, Suffie heeft ook smaak!

   Ray

  Ray

  10-03-’03 16:33

 1. snif
  Waahaaaahaaa!

   Marti

  Marti

  (URL)

  10-03-’03 20:09

 1. ps: naast uw a-seksuele en erg moederlijke optreden, willen wij tevens uw tergend schelle stem, alsmede het enorme volume van uw stem aanhalen. onze doelgroep blijkt, na uitvoerig onderzoek, al snel weg te zappen door deze praktijken. wij willen u graag verder helpen bij het vinden van een medische oplossing voor dit probleem.

   elja

  elja

  (URL)

  11-03-’03 13:28

 1. hebben juliie nou nooit gehoord van het feit dat je mensen niet op hun uiterlijk mag beoordelen? ze trekt toch ook alleen maar aan wat de “stylistes” zeggen. het lijkt mij gewoon wel een lief mens.

   karin

  karin

  11-03-’03 15:02

 1. Kr?k!
  (Daar ging weer een ego…)

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  11-03-’03 16:54

 1. Maar waarschijnlijk is Karin wel heeeeel erg aardig!

   Ray

  Ray

  14-03-’03 12:11

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.