Planning & Control

Drie reacties

Suffie's Eerste Grote Liefde was al zeker tien jaar aan de gang, voordat Suffie voor de eerste keer de pen-en-gat methode ter sprake bracht. Niet dat Suffie nou zo'n trage starter was, maar als je elkaar -al of niet gedurende langere of kortere periodes onderbroken- vanaf de kleuterklas kent dan komt het er nu eenmaal niet zo gauw van. Bovendien liet Suffie's hormonale ontwikkeling gedurende de eerst zes tot acht jaar een dergelijke stap in de relatie domweg niet toe! Dit overigens tot frustratie van de andere partij, meisjes liggen tenslotte eerder hormonaal op stoom dan jongens.

Feit is wel dat Suffie's papa en mama Suffie op een goede dag opzadelden met een van de bibliotheek geleend boekwerk, waarin niet alleen functie, uitvoering, beperkingen en doel van de pen-en-gat methode uitvoerig werd omschreven, maar ook aandacht werd besteed aan de eventuele gevolgen, consequenties en eventueel te nemen maatregelen. Geen dag te vroeg overigens, maar dat is een ander verhaal...

Suffie werd gisteren herinnerd aan deze gloedvolle periode, vanwege het feit dat Kleine Suffie voor het eerst zijn vriendinnetje had meegenomen om te blijven eten. Gniffelend, giechelend en blozend zat het jonge paar aan tafel, terwijl beiden slechts met moeite zo af en toe een vorkje vlees in de fonduepan wisten te manoeuvreren. Tot op heden heeft Suffie zich nergens zorgen over gemaakt, beiden zijn negen en enige vorm van opwinding, anders dan voor spare-ribs, kip en slagroom heeft Suffie nog nooit bij Kleine Suffie kunnen waarnemen. Het feit dat Kleine Suffie Suffie's vriendinnen vrij consequent aanhaalt als 'lekker ding' heeft in dit kader ongetwijfeld meer te maken met kopieergedrag, dan met hormonale ontwikkeling.

Vannacht schoot Suffie echter iets verontrustends te binnen. Van buitenlandse adoptiekinderen is namelijk wetenschappelijk vastgesteld, dat een groot percentage daarvan tengevolge van allerlei in- en externe factoren in hun ontwikkeling voortijdig in de pubertijd komt. Suffie en Suffinnetje zijn daar bij Kleine Suffie met name alert op, omdat dit zijn groeicurve nadelig zou kunnen beïnvloeden. Maar goed, stel dat het bij Kleine Suffie zo zou zijn. Zou dit wellicht verklaren waarom Kleine Suffie's machogedrag de afgelopen tijd steeds meer op de voorgrond treedt? Of waarom Kleine Suffie tijdens de maaltijd zo onder de indruk van zijn gaste was, dat hij geheel tegen zijn natuur in genoegen nam met slechts zijn eigen portie toegewezen voedsel?

Hoe het ook zij, het lijkt Suffie een prima plan om eens na te kijken of het lidmaatschap van de bibliotheek dit jaar wel is betaald...

Door Suffie

Zaterdag 17 Januari 2004 te 2:04 pm

Geplaatst in Seks & Lust

drie reacties

 1. LOL, leuk geschreven…
  Leen maar eens een boek..of twee, zou ik zeggen! :-)

   karin

  karin

  (URL)

  17-01-’04 14:20

 1. Dus binnenkort gaat kleine Suffie vragen:
  Hier staat “wanneer de man tijdens de co?tus ejaculeert, zullen de spermatozo?den zich een weg diep in de vagina zoeken, om een eicel te traceren teneinde tot conceptie te komen”
  Maar wat betekend ‘traceren’?

   Gooly

  Gooly

  (URL)

  17-01-’04 16:08

 1. LOL@Gooly

  Tja, menstureren meisjes tegenwoordig ook al niet zo rind de negen a tien jaar? Dus dan begint de tijd al te dringen geloof ik ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  18-01-’04 15:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.