Zolder

Geen reacties

Hoe snel en effici?nt kun je een zolder opruimen? Als je voortvarend te werk gaat en de juiste spulletjes bij de hand hebt (rol vuilniszakken, een paar lege dozen en kratten) valt dat best mee. Opruimen is simpel, een ernstig overschatte bezigheid....

Wat je dan wel mist is de lol van het bekijken van wat je tegenkomt, spullen die er misschien al ik weet niet hoe lang liggen en waarvan je eigenlijk geen idee had dat je ze nog had. Daar aandacht aan schenken levert je altijd iets bijzonders op: een reis door de tijd.

En dat was precies wat het mij vandaag opleverde. Zo oogste ik vandaag onder meer de volgende herinneringen: een promotieposter van mijn band, waaruit bleek dat ik best heel stoer kon kijken; een trombonestandaard uit mijn dweil-orkestperiode, ook zeer geschikt om squattende dames zichzelf mee te laten bevredigen; een cassettebandje met een ernstig verweerde opname van Vara's Popkrant, waarop ik de sterren van de hemel speel; het garantiebewijs van mijn eerste PC; een zorgvuldig opgeborgen pakje condooms met vervaldatum september 1993; het trouwalbum van mijn ouders, waarbij ik nadrukkelijk voelde dat ik ze nog steeds mis, en tot slot mijn eigen, vorige trouwalbum, waarin niet alleen te zien was dat ik nog een lange weg te gaan heb om weer in conditie te komen, maar ook dat ik toen al zichtbaar beter was in het beoordelen van de vrouwelijke anatomie dan, naar later bleek, de vrouwelijke psyche...

Ik ben niet ver gekomen vandaag, maar goed... Morgen is er weer een dag..

Door Suffie

Zondag 06 April 2003 te 6:05 pm

Geplaatst in Vroegâh

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.