Kaartleed

Geen reacties

De fabrikant van mijn nieuwe geluidskaart heeft het behaagd een prachtig vormgegeven, maar inhoudelijk vrijwel nutteloze manual bij zijn product te voegen, waaruit maar niet wil blijken waarom het kreng niet wil doen wat ik wil. Kijk, koop je nou ??n of andere kut-soundblaster, dan kan je daar nog vrede mee hebben, maar voor een kaart uit de prijsklasse oei-oei mag je op z'n minst verwachten dat enige hogere kaart- en installatietechnieken op duidelijke en effectieve wijze worden geopenbaard aan de bezitter dezes.

Gelukkig zijn de heren fabrikanten nog wel zo vriendelijk om te vermelden dat bij eventuele problemen kan worden uitgeweken naar de supportpagina's op het internet, waar een uitgebreide manual is te downloaden. En dus zit Suffie hedenmorgen, over een kennelijk overvolle lijn 33 Mb aan pdf files te downloaden, hetgeen in de maandagochtendfile een stief kwartier aan inactiviteit op alle gebieden oplevert.

Als het verdomde bestand dat uiteindelijk op schijf staat en door Winzip uit zijn kleertjes is geholpen, blijkt het hier te gaan om..... een exacte kopie van de bovenstaande handleiding!!

Kijk, zo kan ik het ook!!

Door Suffie

Maandag 07 April 2003 te 5:59 pm

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.