George Bush Worldtour 2003

Geen reacties

Zo'n Bush, die blijft ons toch maar verrassen. Dachten wij toch allemaal dat hij zich na Irak op Noord-Korea zou richten, blijkt hij ineens te hebben ontdekt dat Syri? misschien ook wel chemische wapens heeft. En we zijn toch bezig in die buurt, dus dat kan dan mooi in ??n keer door, niet waar? Die hang naar het onverwachte, daaraan herken je toch wel het ?chte leiderschap van zo'n man. Altijd is hij anderen een stapje voor, alle kenmerken van de perfecte wereldleider...

Toch blijven wij, gewone mensen, maar mooi met een aantal vragen zitten. Om maar eens wat te noemen: zou zo'n vent nou een lijstje hebben van landen die hij dit jaar nog wil aanpakken? En zo ja, loopt hij die dan van boven naar beneden af, of kiest hij er zo af en toe, 's morgens na het ontbijt, eentje uit? 'Hee, kijk! Wat lees ik nu in de krant? Nederland heeft vogelpest! Da's hardstikke besmettelijk! Hebben we daar niet een basis in de buurt? Kunnen we die bende mooi even schoonvegen!' Het zou toch kunnen? Tenslotte heeft meneer Bush nog een appeltje te schillen met ons over het Internationaal Gerechtshof. Slaat ie toch mooi even twee vliegen in ??n klap en kan hij mooi nog een paar extra vestigingen van McDonalds plannen. Tenslotte, het feit dat bewoners uit het Gooi tot op heden de vestiging van zo'n vetwinkel bij het Bussumse Ziekenhuis Gooi Noord tot op heden hebben kunnen tegenhouden, moet toch elke rechtgeaarde Amerikaan behoorlijk dwars zitten.

Op welke plaats zouden wij staan op zijn lijstje? Onder Frankrijk en Duitsland, die zo mateloos irritant de luis in George's pels speelden? Of zouden we, samen met een aantal andere kleine kutstaatjes onder het kopje "Overige nog te veroveren" staan?

Laten we hopen dat we een beetje onderaan bengelen. Met het huidige tempo aan friendly fire-incidenten, is de kans namelijk groot dat we de Amerikaans-Britse coalitie tegen die tijd met een zwaar gedrilde militie uit de Amsterdamse kraakwereld al behoorlijk de baas zijn.

Door Suffie

Maandag 14 April 2003 te 12:52 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.