Zon

Geen reacties

Ik zit in de tuin in mijn slaap-outfit en knijp mijn ogen dicht tegen de lage ochtendzon. In de heg maken een stel mussen ruzie om het beste plekje bij een halfvolle voederbak, naast me plonst een kikker in de vijver en een bij ronkt met het geluid van een mini-Cessna rondom mijn hoofd. Ik snuif de geur op van het gisteren gemaaide gras en neem een slokje van mijn koffie-met-laagje-schuim. Zoonlief speelt een geheimzinnig spel met bootjes in een bak water en m'n lief verricht met een ernstig gezicht voorbereidingshandelingen voor het kortwieken van de heg.

Wat dondert het dat de uitlaat onder mijn motor vandaan dreigt te kletteren, dat de televisie kuren vertoont en dat een stuk achterplaat in de keuken van de muur is gedonderd? Wat dondert het dat mijn peperdure Emagic plug-in set niet aan de praat te krijgen is, omdat ik ze niet via internet kan authoriseren, dat mijn mongolo?de buurjongen over een uur ongeveer zijn keel schraapt voor een urenlange Andre Hazes-imitatie en dat ik slaande ruzie heb met mijn beleggingsmaatschappij over het be?indigen van het contract? Wat dondert het dat mijn baas wederom een belangrijk gesprek met mij heeft afgezegd omdat hij elders verplichtingen had, dat ik nog steeds niet als vanouds lekker in mijn vel zit en dat ik nog steeds niet weet wat ik eigenlijk van de toekomst wens te verwachten?

Wat dondert het dat ik straks toch naar binnen zal moeten om dit stukje te schrijven? Voorlopig zit ik lekker en als mijn koffie straks op is, maak ik gewoon weer een nieuw bakkie.

Het leven is mooi...

Door Suffie

Vrijdag 18 April 2003 te 5:47 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.