Blijdschap

Geen reacties

Na een werkelijke jarenlange queeste, langs platenzaken, bibliotheken, discofielen, omroepen en andere vage instanties, heeft Suffie heden het intense genoegen mogen smaken om ??n van zijn absolute alltime favourits van het internet te mogen trekken: "Run from Tears" van Crosby, Stills & Nash.

Tranen bij de intense samenzang, rillingen bij het subtiele snarentrommeltje met narollende echo'tje, het hypnotiserende bassloopje, het gorgelende B3-tapijtje en de prachtige Gibson-klanken, eerst zachtjes en ingetogen, later scheurend en snijdend...

Suffie is vanavond weer even een snotjochie dat op de woensdagmiddag aan de speakers hang voor die heerlijke KRO's Theo Stokkinkshow...

Leve internet....!

Door Suffie

Zondag 20 April 2003 te 12:43 am

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.