Heet in de kont

Geen reacties

In bepaalde kringen is het, naar het schijnt, niet ongebruikelijk seks te bedrijven op het aanrecht. Suffie denkt daar het zijne van. Natuurlijk zijn er een aantal logistieke voordelen: biertje onder handbereik in de koelkast, knabbelnootjes in het kastje boven het gootsteen en gedurende de oraliteiten heb je mooi even de tijd om de afwasmachine te vullen. Bovendien is het gebruikte materiaal gemakkelijk schoon te houden, al is het maar door de directe aanwezigheid van warm en koud stromend water.

Ook de ergonomische aspecten van het neuken in de keuken verdienen enige positieve aandacht. De werkhoogte van de meeste aanrechten bieden namelijk bij juiste plaatsing van de partner een optimale werksituatie die niet belastend is voor knie?n, rug of kuitspieren, uiteraard mits het werkblad volgens de geldende normen of richtlijnen geplaatst en gemonteerd is.

Waarom dan Suffie's bedenkingen? Welnu, die komen vooral voort uit het gegeven dat een eerste vereiste voor een veilige vrijomgeving, namelijk een opgeruimde en grondig schoongemaakte keuken, in Huize Suffie een problematische is. In combinatie met een niet al te groot aanrecht, betekent dit een onaanvaardbaar risico op ongewilde zelfkastijding.

Kijk, op zich kan het geen kwaad als je in het vuur van de strijd je partner per ongeluk neerplant in een half afgegrazen bord broccoli met slavink, tenzij de slager de gewoonte heeft om het lapje spek met behulp van een cocktailprikker om de vink heen te verzegelen. Maar vervelend wordt het als het ruimtegebrek het jonge paar dwingt om uit te wijken naar het smalle randje bij de wasbak. Joost mag weten hoeveel jongedames na een dergelijke stunt enige weken rond hebben gelopen met de letters "Grohe" in spiegelschrift in hun onderrug gestanst. Suffie's grootste angst is echter het missen van het indicatielampje voor restwarmte op de keramische kookplaat. Tenslotte, is Suffie als het er op aankomt nog wel in staat om het opstijgende gekerm, op dat moment wellicht ten onrechte toegeschreven aan wellustige uitingen, te koppelen aan een plotsklaps opstijgend barbecue-aroma??

Suffie kiest in dat licht liever voor de relatief veilige stevigheid van de keukentafel, die bovendien ook qua werkhoogte net iets voordeliger uitpakt. En dit ondanks het trauma dat Suffie heeft opgelopen na het grondig en pijnlijk vernielen van zijn Ikea Visdalen? eettafel (in uitgeklapte toestand, dus eigen schuld). Ook hier dient echter ??n kanttekening geplaatst te worden. Mocht u serieuze plannen hebben de eettafel ter lustbeleving te bestijgen, vraagt u dan -liefst voordat u door bronst wordt bevangen- ??n ding af: bent u gewoon om 's avonds de tafel alvast voor het ontbijt op te dekken??

Zo, heb ik het lekker wel geschreven

Door Suffie

Dinsdag 22 April 2003 te 5:34 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.