Explosieve seks

Acht reacties

Als er iets is dat een turbulent en veelzijdig seksleven in de weg staat, dan is het wel een waterbed. Suffie en Suffinnetje hebben er al jaren eentje. Heerlijk om in te slapen, zalig voor rug, nek en ledematen, perfect voor ontspanning, maar qua neuken is het helemaal kut. Dat lijkt helemaal tegenstrijdig met alle jubelverhalen die je zo links en rechts om je heen hoort, zoals "??n keer stoten en je deint vanzelf klaar" en "klotsen klinkt minder hard dan kraken". Tuurlijk, voor het simpele lig- en genietwerk is een waterbed perfect. Het kraakt niet, beweegt mee en geeft optimale stabiliteit aan het lichaam. Maar zodra je er een vleugje acrobatiek in gooit, gaat het mis: het matras wiebelt en geeft onbalans zodra het aantal steunpunten wordt teruggebracht, het oppervlak zakt op de verkeerde plaatsen door en de bodem van de bak blijkt ineens uiterst onvriendelijk voor knie?n en ellebogen.

Tot op heden hebben Suffie en Suffinnetje uitstekend kunnen leven met deze beperkingen, maar met de aankoop van Suffie's nieuwe woning -op te leveren begin volgend jaar- is er enige reden tot bezorgdheid ontstaan. Suffie's nieuwe huis heeft namelijk een plat dak, en dus geen hanenbalken. Dat betekent dat Suffie voor het betere trapezewerk binnenkort niet meer naar zolder kan uitwijken voor de love-swing en ander zwaai-, schommel- en hangtuig.

Het vervelende is dat het aantal alternatieven ook niet echt overhoudt. Het logeerbed biedt te weinig manoeuvreerruimte, het bankstel valt al van ellende uit elkaar, de eettafel heeft een granieten bovenblad en is dus te hard en koud, de tuintafel en Kleine Suffie's schommel leveren een te grote afhankelijkheid van meteorologische omstandigheden op en het aanrecht is na een wat vervelend incident met een bord visresten als copuleerplatform afgeschreven.

19201232_m.jpgOnlangs werd Suffie's aandacht gevestigd op de Swiss ball of love, een soort skippybal voor volwassenen, volgens de bijbehorende beschrijving speciaal bedoeld voor mensen die "extra comfort en beweging willen toevoegen aan het liefdesspel."

Nu heeft Suffie in zijn kinderjaren wel eens op een skippybal gezeten en ook veel juichende verhalen gehoord van mensen die hun kantoorstoel hebben ingeruild voor een ergonomische zitbal. Er zullen dan ook best een aantal belangrijke voordelen aan zo'n liefdesbal zitten. Suffie denkt aan comfort, meeverendheid, het gemakkelijk op hoogte verstellen door er wat lucht in of uit te laten lopen, optimale toegankelijkheid van de desbetreffende lichaamsholtes, training van diverse spiergroepen bij het in balans houden, prikkeling van creativiteit in volledig nieuwe houdingen en posities en uiteraard het gemakkelijk schoon te houden materiaal.

Maar voordat Suffie zelfs maar overweegt om zo'n ding uit te proberen, dient er eerst een ernstig jeugdtrauma te worden gewist. Suffie heeft ooit een skippybal kado gedaan aan een jarig neefje. Terwijl het jochie kraaiend op het ding door de tuin heen hopte, vond de bal het nodig om met ??n enorme dreun in flarden uit elkaar te klappen, waardoor neefjelief met een snoeiharde klap met zijn snuit op het plaveisel belandde en zijn kin tot over de gehele breedte openhaalde.

Suffie moet er niet aan denken wat er zou kunnen gebeuren als zo'n rotbal tijdens een intensieve penetratie uit elkaar zou spatten en de lichamen van de berijders door de kracht van de explosie van elkaar los zouden worden gescheurd om vervolgens ernstig geschonden op de natuurstenen plavuizen te belanden.

Suffie wacht dan ook liever even de ervaringen van anderen af. Wellicht heeft u onlangs of eerder al zo'n ding aangeschaft en/of gebruikt. In dat geval zou Suffie het zeer op prijs stellen als u uw ervaringen zou willen delen.

Tot dan overweegt Suffie om de datum van verhuizing nog even op te schorten...

Door Suffie

Zaterdag 26 Juli 2003 te 2:08 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. Geen ervaring met de skippy bal. Na het lezen van uw stukje durf ik hier ook niet meer aan te beginnen. Ik wacht wel tot u uw vernieuwde ervaring ermee beschrijft. Veel veiliger.

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  26-07-’03 17:38

 1. Geen skippy-ervaring, althans niet ??n die verband houdt met het bedrijven van de liefde.

  Mijn favoriete “spel” met de skippybal van vroeger was om er een overslag overheen te maken. Dat lukte goed. Skippy klapte nooit.

  Een bedenking: nu heeft ??n iemand wel standpunten die stevig genoeg zijn, maar de ander heeft er nog minder dan in een waterbed.

   jnnk

  jnnk

  (URL)

  26-07-’03 17:54

 1. Die met een sticker “Goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen” schijnen veilig te zijn.

   verbaljam

  verbaljam

  (E-mail ) (URL)

  26-07-’03 21:43

 1. Wat is er mis met kraken?

   Jesca

  Jesca

  27-07-’03 00:24

 1. Ik heb geen liefdesbal, maar wel zo’n zitbal, en die zijn beveiligd tegen KLAPPEN. Als hij lek raakt ploft hij niet, maar loopt langzaam leeg. Dat is misschien onpraktisch tijdens het liefdesspel, maar wel veilig.

   Wasbeer

  Wasbeer

  (URL)

  27-07-’03 09:36

 1. Suffie,

  Mocht je bang zijn je te bezeren aan de natuurstenen plavuizen, dan neem je toch gewoon tapijt?

   Mibi

  Mibi

  (E-mail )

  27-07-’03 10:06

 1. Mibi, ik ben bang dat het niet in de lengteas loskoppelen van de echtelieden al de nodige schade veroorzaakt…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  28-07-’03 12:10

 1. die zitballen hebben een zogenaamd ABS (Anti Burst System), misschien dat die ‘liefdesballen’ dan ook hebben…

  misschien toch maar gewoon een auping?…

  groetjes

   tijger

  tijger

  01-08-’03 22:47

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.